Εξελίξεις μόνο στην… θεωρία

Ο σχεδιασμός στον Αγροτικό Αστέρα έχει «παγώσει» καθώς οι «σταχυοφόροι» περιμένουν το τι μέλλει γενέσθαι στο πολιτικοοικονομικό τομέα της χώρας

Μετά την απόκτηση του Κουτσοσπύρου και την επέκταση των συμβολαίων των Τσεμπερίδη και Βοσνιάδη, οι εξελίξεις στον Αγροτικό Αστέρα αναφορικά με τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν έχουν «παγώσει». Βέβαια, σχέδια… επί χάρτου γίνονται αλλά πρακτικά οι διοικούντες την ομάδα του Ευόσμου και ο Παναγιώτης Διλμπέρης περιμένουν τις εξελίξεις στη χώρα που αφορούν τα πολιτικοοικονομικά ζητήματα ώστε να καθορίσουν κι εκείνοι την πορεία τους.

Συζητήσεις σε θεωρητικό επίπεδο γίνονται κανονικά αναφορικά με τους παίκτες που θέλει ο Διλμπέρης να κρατήσει, ενώ συνεχίζεται και το μεταγραφικό «σαφάρι», αλλά κάτι χειροπιαστό ακόμη δεν υπάρχει. Οι «σταχυοφόροι» για την μεταγραφική τους ενίσχυση εξετάζουν λύσεις και για τις τρεις γραμμές, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, ενώ η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική χρονιά φαίνεται να προορίζεται για τα τέλη Ιουλίου. Όσο για το προπονητικό κέντρο, ακόμη δεν υπάρχει καμία συμφωνία, με το Μπάνσκο αλλά και εγκαταστάσεις εντός συνόρων να είναι στη σχετική λίστα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep