Βελλίνης: «Μας θεωρούσαν τελειωμένους»

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Περικλής Βελλίνης μίλησε για τη χρονιά που πέρασε και αυτή που ακολουθεί.

Στην πρώτη του χρονιά σε επαγγελματική κατηγορία, ο Περικλής Βελλίνης πραγματοποίησε 24 συμμετοχές πετυχαίνοντας πέντε γκολ στον Αγροτικό Αστέρα. Ενόψει της τρίτης διαδοχικής σεζόν με τη φανέλα της ομάδας του Ευόσμου, ο 22χρονος μίλησε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ και ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για τρίτη χρονιά στον Αστέρα. Έχω δεθεί με την ομάδα, περνώντας σχεδόν κάθε μέρα της ζωής μου τα τελευταία χρονιά μέσα στα αποδυτήρια της. Σκοπεύω μέσα από σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνατότητες μου να παρουσιαστώ βελτιωμένος στο νέο πρωτάθλημα και να προσφέρω περισσότερα».

Ο νεαρός δήλωσε ότι η εμπειρία της Football League ήταν μία πρόκληση για τον ίδιο, από την οποία αισθάνεται ότι βγήκε κερδισμένος. «Ωρίμασα ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής. Έμαθα ότι πρέπει να έχεις υπομονή και να μην το βάζεις κάτω. Για εμένα ήταν μεγάλο σχολείο η περίοδος που όλοι μας θεωρούσαν "τελειωμένους", όμως εμείς επιστρέψαμε και κατορθώσαμε την παραμονή, κατακτώντας μάλιστα την πέμπτη θέση».

Κατέληξε λέγοντας: «Καλές και αναγκαίες οι διακοπές, αλλά η αλήθεια είναι ότι περιμένω με ενθουσιασμό την έναρξη της προετοιμασίας, γιατί μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο».

Last modified onΔευτέρα, 06 Ιούλιος 2015 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep