«Απάντηση» σε Δαλιάνη

Στον άλλοτε γενικό αρχηγό του Παναιγιάλειου απάντησε ο Δημήτρης Οικονομόπουλος

Με αφορμή την δήλωση του Γιώργου Δαλιάνη στην οποία καταφερόταν εναντίον του Αντώνη Ρέλλα και στην οποία υπήρξαν αναφορές και στο πρόσωπό του, ο Δημήτρης Οικονομόπουλος απαντά με τοποθέτησή του. Μάλιστα, χαρακτήρισε μεταξύ άλλων φαντασιώσεις τα γεγονότα που αναφέρει ο πρώην γενικός αρχηγός του Παναιγιάλειου.

Αναλυτικά αναφέρει: «Στη διοίκηση του Παναιγιαλείου μπήκα τον Ιούλιο του 2008, όταν η ομάδα είχε πέσει στη Δ΄ Εθνική. Για όσους θυμούνται έπεσε μετά το παιχνίδι με τη Θύελλα Πατρών. Από τον Ιούλιο του 2008 "τρέξαμε" την ομάδα (και οικονομικά) μέχρι το Δεκέμβριο του 2008, όπως ήταν η συμφωνία με τον Χελάκη. Η ομάδα ξανανέβηκε στη Γ΄ Εθνική (η μόνη από τις 8 που έπεσαν) με ανταγωνίστριες τότε ομάδες τον Πανηλειακό και τον Αχιλλέα Καμαρών.

Από τον Ιούλιο του 2008 έως τον Οκτώβριο του 2009 πληρώναμε στο ΙΚΑ μηνιαία ρύθμιση 805 ευρώ. Χρέος που προήλθε από τη χρήση 2007-2008, τότε που η ομάδα ήταν ΤΑΠ και το συνολικό χρέος ήταν περίπου 78.000 ευρώ. Τη χρονιά που αναλάβαμε δεν υπήρχαν εισφορές στο ΙΚΑ, διότι η ομάδα ήταν ερασιτεχνική. Όλα αυτά αποδεικνύονται και από τις καταβολές στο ΙΚΑ αλλά και από την ημερομηνία της κάθε χρέωσης. Τώρα, πώς χρέωσα την ομάδα και πώς ήμουν "συμβουλάτορας" χωρίς να είμαι στη διοίκηση αλλά και χωρίς να γνωρίζω τον Χελάκη, αυτά τα ξέρει καλύτερα ο Δαλιάνης (;) που δεν ήταν στη διοίκηση και "βαπτίζει" γεγονότα τις φαντασιώσεις του.

Για το εάν είναι έτσι τα πράγματα επικαλούμαι τη μαρτυρία τού Χελάκη, του Παπαχριστόπουλου και του Μπαλαφούτη (δεν θυμάμαι άλλους από την τότε διοίκηση που δεν συμμετείχα) για το 2007-2008. Για τη χρονιά 2008-2009 ξέρουν πολύ καλά πώς είναι τα πράγματα οι Χελάκης, Παπαχριστόπουλος. Λίγκας (ΤΑΠ) και το υπόλοιπο συμβούλιο (Γούτος, Μπαλαφούτης, Θεοδωρακόπουλος, Αγγελόπουλος, Σταθακόπουλος), που αν χρειαστεί θα ήθελα να πάρουν θέση. Για την ιστορία, στο συμβούλιο συμμετείχε και ο "άρχοντας" Γιώργος Χριστόπουλος που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για το Θανάση Σταθακόπουλο.

ΥΓ: Εν καιρώ θα καταλάβουν όλοι γιατί ντρέπομαι να του απαντήσω. Όμως, το… ένστικτό μου λέει ότι, εάν έβαζες και τη φράση "αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει", δεν θα σε κατηγορούσε κανένας για τα γραφόμενά σου"».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep