Κλειστά χαρτιά ο Ρέλλας

Ο Αντώνης Ρέλλας έδωσε το «παρών» στη ΓΣ του Ερασιτέχνη, Παναιγιαλείου.

Τα χρέη του Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου προς το ΙΚΑ (που δεν έχουν καμία σχέση με την ΠΑΕ) απασχόλησαν τη ΓΣ που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (24/06). Ωστόσο, το «παρών» έδωσε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέλλας και όταν ρωτήθηκε να ενημερώσει για τις εξελίξεις σημείωσε ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Το «παρών» στη ΓΣ έδωσαν περίπου 100 φίλαθλοι και ο πρόεδρος, Πάνος Κουτρόπουλος έκανε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. «Κληρονομήσαμε ένα χρέος από το ΙΚΑ από τις προηγούμενες διοικήσεις το οποίο μαζί με τις προσαυξήσεις αγγίζει τις 320 χιλιάδες ευρώ», ανέφερε μεταξύ άλλων και σημείωσε: «Καταφέραμε να τηρούμε με ευλάβεια τη ρύθμιση και τη δόση των 150 ευρώ, αλλά με τη νέα των 100 δόσεων θα πρέπει να πληρώνουμε κάθε μήνα 2.880 ευρώ που είναι απαγορευτικό.

Έχουμε προτείνει στον διευθυντή του ΙΚΑ στην Αθήνα να διαγραφούν οι προσαυξήσεις (110 χιλιάδες) για τα ερασιτεχνικά σωματεία και να πληρώσουμε 210 χιλιάδες σε 200 δόσεις. Αυτή τη στιγμή στο ταμείο υπάρχει το ποσό των 2,5 ευρώ. Μόνο 57 μέλη είναι εγγεγραμμένα στο σύλλογο και ταμειακώς εντάξει τα 30». Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ θα γίνουν στις 22 Ιουλίου.

ΑΙΓΙΟ: Γιώργος Μπάστας

Last modified onΤετάρτη, 24 Ιούνιος 2015 22:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep