«Το πλάνο ολοκληρώθηκε»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας μίλησε για τον άθλο της παραμονής.

Μακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας με αφορμή την παραμονή στην κατηγορία. Μοίρασε συγχαρητήρια, έκανε λόγο για τετραετές πλάνο που ολοκληρώθηκε, ενώ αναφέρθηκε σε μία μειοψηφία, η οποία χτυπούσε αλύπητα την προσπάθειά της προσπαθώντας να σπάσει τη συνοχή στην οικογένεια των «κιτρινόμαυρων.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

«Η διοίκηση της Αναγέννησης με αφορμή το κλείσιμο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της περιόδου 2014-15 για την ομάδα μας και με την επίτευξη του ΑΘΛΟΥ της παραμονής επισημαίνει τα παρακάτω:

Συγχαίρει ολόθερμα τους ποδοσφαιριστές μας, τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη και τους συνεργάτες του στο τιμ Κώστα Μαργαρίτη, Τάκη Δρόσο, Μάκη Μπουντόλο καθώς και ολα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος για την ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ προσπάθειά τους που κατέληξε σ' αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Ευχαριστεί απο καρδιάς το διαχρονικό μέλος της Αναγέννησης και διακεκριμένο συμπολίτη επιχειρηματία Απόστολο Αλεξόπουλο για την αδιάκοπη συμπαράστασή του απο την αρχή αυτής της πορείας.
Ευχαριστεί θερμά τον συμπολίτη και Αναγεννησιώτη Κώστα Τσιαδήμο για την προσφορά και θετική του ενέργεια.
Συγχαίρει και ευχαριστεί ολόθερμα τους Αναγεννησιώτες που στήριξαν την προσπάθεια όχι μόνο στο τελευταίο μάτς, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εκείνους που χωρίς προαπαιτούμενα και με μεγαλύτερο πείσμα όταν έρχονταν τα πολύ δύσκολα, βρισκόταν ακόμη πιο ενεργά δίπλα στην ομάδα. Συντριπτική πλειοψηφία οργανωμένων (ΛΕΦΑΚ, ULTRAS GATE 3, YELLOW REVENGE) αλλά και απλός κόσμος κάθε ηλικίας... Ημασταν λίγοι για το τεράστιο μέγεθος της Αναγέννησης σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σίγουρα όμως περισσότεροι απο την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της football league.
Ευχαριστεί ολόθερμα ολους τους χορηγούς και τους λίγους αλλά εκλεκτούς Αναγεννησιώτες (για τους οποίους θα γίνει ειδική αρμόζουσα αναφορά στον μεγάλο απολογισμό της ομάδας μας σε λίγες μέρες), που ήταν δίπλα και στήριξαν την προσπάθεια στην καθημερινότητά της.
Ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκο για την συνεχή στήριξη και βοήθεια σε πολλά θέματα και ιδιαίτερα στην παράδοση μιας εμπεριστατωμένης μελέτης για το μεγάλο έργο που θα γίνει στο προπονητήριό μας «Γιώργος Μπαζής».
Συγχαίρει την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα για την σθεναρή και κόντρα στις φήμες παρουσία της στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής όπου παρότι βαθμολογικά αδιάφορη, έκανε το χρέος της και ήταν ανταγωνιστική. Οπως δηλαδή έχει πράξει η Αναγέννηση σε όλα τα παιχνίδια που υπήρξε αδιάφορη βαθμολογικά τα τελευταία χρόνια.
Συγχαίρει θερμά τον διαιτητή κ. Παππά και τους βοηθούς του για την ΑΨΟΓΗ διαιτησία τους και το απόλυτο 50%-50% στο κρίσιμο μάτς της τελευταίας αγωνιστικής.
Ευχαριστεί θερμά τον αστυνομικό διευθυντή Καρδίτσας κ. Καραπιπέρη και τους αξιωματικούς για την άψογη συνεργασία μέσα στη χρονιά όπου ξεπεράστηκαν πολλοί «μύθοι» που επικρατούσαν στο παρελθόν.
Ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι αποσύρει την έφεση που κατέθεσε για το ζήτημα της προσφυγής της Ζακύνθου διότι δεν έχει κανένα έννομο συμφέρον.

Οι μέρες που διανύουμε είναι μέρες χαράς, ευτυχίας και απόλυτης ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ για όσους είχαμε την τιμή να υπηρετήσουμε αυτή την τεράστια ομάδα απο τα διοικητικά πόστα της ΠΑΕ, της Ερασιτεχινικής και όλων των νευραλγικών θέσεων σε συνέχεια ΤΗΣ ΠΙΟ ΜΑΓΙΚΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ των τελευταίων 20 χρόνων, που ολοκληρώθηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να τονίσουμε πως μέσα σ' αυτή την υπερβατική προσπάθεια που έλαβε χώρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και όπως συνηθίζεται σ' αυτή τη ζωή, υπήρξαν και οι αμφισβητίες, οι συκοφάντες, οι επαγγελματίες της αποδόμησης που χτυπούσαν αλύπητα, με την πρώτη δυσκολία προσπαθώντας μάλιστα ξοδεύοντας απίστευτες ποσότητες ακατανόητου κόμπλεξ να συμπαρασύρουν κι άλλους και να σπείρουν διχόνοια σπάζοντας τη συνοχή στη μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης.

Απειλητικά μηνύματα σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου, απειλητικά τηλεφωνήματα στον πρόεδρο της ομάδας μας, «κατινιές» και «σπασμένο τηλέφωνο» σε όλη την Καρδίτσα, αθλιες συκοφαντίες σε προπονητές, ποδοσφαιριστές και μέλη του συλλόγου. Είναι η ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ! Ειναι η.... σκοτεινή όψη του φεγγαριού αυτής της ΥΠΕΡΟΧΗΣ απο κάθε άποψης πορείας...

Μ' αυτούς τους ελάχιστους (δεν ξεπερνούν τους 5-6) δεν ασχοληθήκαμε ποτέ σοβαρά, αλλά θα το κάνουμε στον μεγάλο απολογισμό και ονομαστικά αν χρειαστεί και με στοιχεία που παρουσιάζουν το «έργο» τους. Όχι τίποτα, αλλά για να τους ανακαλύψουν απο πρώτο χέρι κι εκείνοι που έπεσαν τυχόν θύματα της «δράσης» τους...Το σίγουρο είναι ότι την Κυριακή λίγο μετά τις 7 το απόγευμα όπου περίμεναν με κρυφό πόθο ένα διαφορετικό σκηνικό, έφαγαν τα μούτρα τους!!! Δεν κατάφεραν ούτε να σπάσουν τη συνοχή, ούτε να διαλύσουν το πλάνο τετραετίας που ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ... ούτε να οδηγήσουν σε αγωνιστική αποτυχία την ομάδα.

Κλείνοντας σημειώνουμε με έμφαση οτι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας χαλάσει αυτές τις μοναδικές στιγμές Αναγεννησιώτικες στιγμές... Τις αξίζουν όσοι πάλεψαν, μόχθησαν και δεν το έβαλαν κάτω ακόμη κι όταν γύρω είχαν σκοτεινιάσει τα πάντα. Η επόμενη μέρα της Αναγέννησης θα είναι φυσικά δύσκολη όπως πάντα. Ο Νομός μας απο την υπερβατική φετινή χρονιά πήρε ένα μεγάλο μήνυμα για το τι μπορεί να πετύχει όταν προσπαθεί.

Ας διδαχθούν όλοι οι Καρδιτσιώτες απ' αυτό το ΕΠΟΣ, απο την ΥΓΕΙΑ, την ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ, την ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ και τη ΣΥΝΟΧΗ που ήταν τα στοιχεία που το συνέθεσαν και ας στηρίξουν το συλλογο που έγραψε για άλλη μια φορά ιστορία και έγινε αντικείμενο θαυμασμού σε όλη την Ελλάδα. Η διοίκηση τις επόμενες ημέρες θα δρομολογήσει όλα όσα αφορούν στον απολογισμό της χρονιάς παρουσιάζοντας όπως πράττει κάθε χρόνο, απο το δύσκολο 2011, όλα τα πεπραγμένα στους μετόχους και στα μέλη καταρχήν και στη συνέχεια στη μεγάλη κοινότητα της Αναγέννησης.
Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».

Last modified onΤρίτη, 16 Ιούνιος 2015 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep