Συγχαρητήρια με… καρφιά

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας (Ultras Gate 3) συνεχάρησαν την ομάδα για την παραμονή, με «μηνύματα» για παίκτες, προπονητή και διοίκηση

Μπορεί αφενός το κλίμα στις τάξεις των οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας να είναι πανηγυρικό, μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής, αλλά οι αιχμές δεν έλειψαν από την ανακοίνωση των «Ultras Gate 3». Οι οργανωμένοι της ΑΣΑ αφού μοίρασαν συγχαρητήρια για την σωτηρία, δεν παρέλειψαν να πετάξουν «καρφιά» για παίκτες, διοίκηση και τον Σάκη Θεοδοσιάδη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Τέλος καλό όλα καλά. Σαν οργανωμένο κομμάτι αυτής της ομάδας και πάντα υποστηρικτές της, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές ,που αντέξανε τόση πίεση και τόσες κουβέντες μέσα και έξω από την ομάδα. Φέτος είχαμε τέσσερις αποχωρήσεις στην αρχή της χρονιάς που δεν έπρεπε να γίνουν, γιατί οι συγκεκριμένοι δεν άρμοζε να φύγουν έτσι από την Αναγέννηση. Όμως ήταν απόφαση της διοίκησης και του προπονητή, πράγμα το οποίο το δεχτήκαμε χωρίς να προβάλλουμε αντιστάσεις, ώστε να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα στην οποία συνεισφέρουμε έμπρακτα.

Γυρίσαμε όλη την Ελλάδα: Εκεί που πήγαμε εμείς καμία άλλη ομάδα δεν είχε στήριξη από τον κόσμο της, γι’ αυτό δεν γουστάρουμε ειρωνεία και χειρονομίες κύριε Θεοδοσιάδη. Φέτος η ομάδα πρέπει να οργανωθεί σωστά και να σταματήσουν, η διοίκηση και όσοι στις νίκες το παίζουν διοίκηση ενώ στις ήττες λένε ότι δεν είναι, να βλέπουν παντού εχθρούς και φαντάσματα. Τέλος να βγούνε οι ποδοσφαιριστές να μιλήσουνε ή αλλιώς να μην ξανακλαφτούνε ποτέ. Τις μεγάλες ομάδες δεν τις κάνουν οι κατηγορίες και οι νίκες, αλλά η φιλοσοφία και η οργάνωση.

Υ.Γ 1 Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Αγροτικού Αστέρα που παίξανε στα ίσια όπως επίσης και στους  GREEN GETTO  που πηγαίνανε στις προπονήσεις και το ζητούσαν από τους παίκτες του Εύοσμου.

Υ.Γ 2 Φέτος το φιλικό ανάμεσα στους φιλάθλους και την ομάδα, που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό κάθε χρόνο δεν θα γίνει γιατί απλά δεν ήμασταν οικογένεια.

Υ.Γ3 Καλό καλοκαίρι και ραντεβού στην πρώτη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep