«Να διδαχθεί από τον Καραμανλή»

Έξαλλοι στην Αναγέννηση Καρδίτσας με διαιτητή και... Χαραλαμπίδη.

Επίθεση στον προπονητή του Τυρνάβου, Απόστολο Χαραλαμπίδη εξαπέλυσε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τον χαρακτήρισαν «το λιγότερο θλιβερό» και έκαναν λόγο για προσβολή των φιλάθλων.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» υποστήριξαν ότι τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές πήγαιναν προς το μέρος των οπαδών για να τους χειροκροτήσουν, ο Χαραλαμπίδης «γυρίζει προς την εξέδρα των φίλων της Αναγέννησης και στέλνει... ειρωνικά φιλάκια με προκλητικό τρόπο για αρκετά δευτερόλεπτα, προκαλώντας το μένος και την οργισμένη αντίδρασή τους. Ήταν το λιγότερο θλιβερός».

Εκτός αυτού στάθηκαν στον τρόπο που αγωνίστηκε ο Τύρναβος και στη διαιτησία και μεταξύ άλλων ανέφεραν: «Πλήρωσαν την «τρέλα» τους να παίζουν επιθετικά, αλλά αυτή την τρέλα την προτιμάμε από όσα είδαν τα μάτια μας από το 75' και μετά στην ομάδα του κ. Χαραλαμπίδη».

Στην Αναγέννηση εξέφρασαν παράπονα για ένα πέναλτι, ενώ για τις καθυστερήσεις τόνισαν: «Αρχίζουν οι πτώσεις, τα γνωστά «πέστε κάτω», οι μπάλες από την εξέδρα, οι συνεχείς διακοπές και τελικά η λήξη. Όνειδος για το ποδόσφαιρο, προσβολή όχι μόνο για τους φίλους της Αναγέννησης που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και γι' αυτούς του Τυρνάβου».

Τέλος, συνεχάρησαν τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Δημήτρη Καραμανλή, λέγοντας: Στο τέλος χειροκρότησε με ειλικρίνεια και σεβασμό τους πικραμένους φιλάθλους. Από αυτόν θα πρέπει να διδαχθεί ο προπονητής του», και έστειλαν μήνυμα: «Να μην είναι σίγουροι ότι έχει τελειώσει η ιστορία παραμονή... Έχουν να κάνουν με... τρελή ομάδα»!

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούνιος 2015 12:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep