«Δεν έχω κανένα παράπονο»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης χαρακτήρισε άδικη την ήττα (1-0) από τον Τύρναβο.

Μετά την ήττα (1-0) της Αναγέννησης Καρδίτσας από τον Τύρναβο ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε: «Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει, είναι οι πόντοι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να τους πάρουμε, παρά το γεγονός ότι ανταποκριθήκαμε. Θεωρώ ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Στην κατάσταση που είμαστε μετρούν οι βαθμοί.

Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι, διότι ακολουθεί κι άλλος τελικός και πρέπει να ανασυνταχτούμε. Θέλουμε την νίκη στον Αγροτικό Αστέρα για να παραμείνουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Έγινε ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Σε τέτοια παιχνίδια όποιος βάλει το γκολ παίρνει και το τρίποντο. Συγχαρητήρια στον Τύρναβο για την νίκη και καλή συνέχεια. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που για ακόμα μια φορά μας ακολούθησε εκτός έδρας».

Ο Θανάσης Σάββας δήλωσε: «Ξέραμε ποιον αντίπαλο είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να κάνουμε το τρία στα τρία για να σωθούμε. Συνεχίζουμε. Κάθε παιχνίδι από δω και πέρα για εμάς, είναι τελικός».

Πηγή: athleticlarissa.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep