Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ηρεμία και υπομονή»

Υπομονή συνέστησε ο νέος τεχνικός του Παναιγιάλειου, Παναγιώτης Γκουτσίδης και προανήγγειλε ενίσχυση.

Ο νέος προπονητής του Παναιγιάλειου, Παναγιώτης Γκουτσίδης παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της πελοποννησιακής ΠΑΕ και τόνισε ότι πρώτος στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας.

Αναφερόμενος στην πρόταση που δέχθηκε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναιγιαλείου, είπε πως ήταν κάτι που δεν περίμενε, όμως η επαφή με τον πρόεδρο Αντώνη Ρέλλα και η άψογη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, τον βοήθησαν να λάβει την απόφαση για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο Αίγιο.

Ο νέος τεχνικός αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα τής ομάδας, τονίζοντας τα εξής: «Πρωτίστως, χρειάζεται ηρεμία και υπομονή από το φίλαθλο κόσμο. Θέλω να είστε σίγουροι πως θα γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ώστε ο Παναιγιάλειος να ενισχυθεί εκεί όπου «πονά» και με δουλειά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε εις πέρας τους στόχους που έχουμε θέσει. Αγωνιστικά, πρώτος στόχος είναι να σωθεί η ομάδα εύκολα και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Από την πλευρά του, ο Ρέλλας είπε πως η σωστή και αντικειμενική κριτική βοηθά τη διοίκηση να διορθώνει κατά καιρούς τα όποια λάθη της, ενώ ευχαρίστησε τον Γκουτσίδη για την αποδοχή της πρότασής του, χαρακτηρίζοντάς τον γνώστη τού ποδοσφαιρικού «γίγνεσθαι» και προσθέτοντας πως ο νέος «μελανόλευκος» τεχνικός έχει την εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί σε υψηλότερο από τον Παναιγιάλειο επίπεδο.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Μουράτ Σεροπιάν για όλο το διάστημα που συνεργάστηκε με την ομάδα, μη κρύβοντας να πει πως η δουλειά τού Αρμένιου προπονητή θα φανεί σε βάθος χρόνου.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Ιανουάριος 2015 10:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep