Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρουσιάζει Γκουτσίδη

Το απόγευμα της Πέμπτης (8/1) στις 7 θα γίνει η παρουσίαση του Παναγιώτη Γκουτσίδη από τον Παναιγιάλειο.

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει το απόγευμα της Πέμπτης (8/1) ο νέος τεχνικός του Παναιγιάλειου, Παναγιώτης Γκουτσίδης. Στη σχετική ανακοίνωση της πελοποννησιακής ΠΑΕ, τονίζεται: "Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» κάνει γνωστό πως αύριο (Πέμπτη) στις 7μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση του νέου τεχνικού τής ομάδας Παναγιώτη Γκουτσίδη.
Η παρουσίαση του κ. Γκουτσίδη θα γίνει στα γραφεία τού συλλόγου (Ανδρονοπούλου 4 – πρώτος όροφος), όπου ο 49χρονος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να γνωριστεί (μέσω συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει) με τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ που καλύπτουν το ρεπορτάζ τής ομάδας".

Ο Γκουτσίδης έχει πιάσει δουλειά από την Τετάρτη (7/1) καθώς γύμνασε τους παίκτες στο γήπεδο της Αβύθου. Λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο πρόεδρος Αντώνης Ρέλλας παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές το νέο προπονητή, ο οποίος, αφού αρχικά ευχαρίστησε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, ζήτησε από τους «μελανόλευκους» πειθαρχία, συνεργασία και πολλή δουλειά, στοιχεία που, όπως επισήμανε, θα φέρουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Εμίλιο Φουρτάδο ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ λίγο νωρίτερα πέρασε από εργομετρικό έλεγχο, το αποτέλεσμα του οποίου θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.

Συνεργάτες τού Παναγιώτη Γκουτσίδη θα είναι οι Ανδρέας Φουσέκης (γυμναστής), Δημήτρης Κόμπλας (προπονητής τερματοφυλάκων) και Αλέξης Σπυρόπουλος, ο οποίος παραμένει προπονητής τής Κ20, αποτελώντας παράλληλα και το «συνδετικό κρίκο» μεταξύ των δύο ομάδων.

Στις τελευταίες προπονήσεις, τέλος, συμμετέχουν και δύο ποδοσφαιριστές τής ομάδας Κ20. Πρόκειται για τους Αρμάντο Γκούφα και Γιώργο Χριστόπουλο.

Last modified onΠέμπτη, 08 Ιανουάριος 2015 10:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep