Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τόνισε ότι η πρόκριση θα βοηθήσει τον Τύρναβο και ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τόνισε ότι η πρόκριση θα βοηθήσει τον Τύρναβο και ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας

Περιχαρής ήταν ο Απόστολος Χαραλαμπίδης για την ιστορική πρόκριση του Τυρνάβου στους «16» του Κυπέλλου.

Ο Τύρναβος πανηγυρίζει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης έκανε λόγο για μεγάλη στιγμή και για επιτυχία που θα βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας.

Σημειώνεται ότι ο Χαραλαμπίδης τόνισε ότι μερίδιο για την επιτυχία ανήκει και στον προκάτοχό του, Άγγελο Διγκόζη.

«Είναι μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας. Τα παιδιά έγραψαν ιστορία. Πρώτη φορά ο Τύρναβος βρίσκεται στους '16' του Κυπέλλου. Το δικαιούμασταν και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, όπως και στον προηγούμενο προπονητή. Μάλιστα, δικαιούμασταν και κάτι παραπάνω από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Η πρόκριση θα βοηθήσει και στην ψυχολογία μας», είπε αρχικά ο Χαραλαμπίδης στη συνέντευξη Τύπου.

Και πρόσθεσε: «Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο οριακό παιχνίδι της Κυριακής με τον Φωκικό. Ευτυχώς, δεν έχουμε τραυματισμούς. Λογικό είναι να υπάρχει κόπωση αφού γίνονται τόσα παιχνίδια. Όμως, διαθέτουμε βάθος αλλά θέλουμε ακόμη δύο παίκτες για να ανταπεξέλθουμε».

Last modified onΤετάρτη, 07 Ιανουάριος 2015 17:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep