Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εγραψε ιστορία ο Τύρναβος

Η ισοπαλία 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης έφερε την ομάδα της Θεσσαλίας στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η ισοπαλία που απέσπασε στην Μυτιλήνη από την Καλλονή για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν η βάση για την πρόκριση του Τυρνάβου στην επόμενη φάση του θεσμού. Στη συνέχεια η νίκη επί του Αιγινιακού με 2-1 έδωσε το πλεονέκτημα στον Τύρναβο και η υπόθεση πρόκριση τελειώσε με το 1-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Καραμανλής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 37ο λεπτό, ο Μουκάμ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και αυτό ήταν το σκορ με το οποίο τελείωσε η αναμέτρηση και έδωσε την πρόκριση και στους δύο.

ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΤΑ ΓΚΟΛ
37' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Καραμνλής με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχυα του Αστέρα Τρίπολης μετά από γέμισμα με φάουλ στη μεγάλη περιοχή.
45+1 ΓΚΟΛ 1-1 Ο Μουκάμ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Τυρνάβου.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Κυριάκος, Παπασάββας (68' Χαλούλος), Παληγεώργος (78' Ότα), Μιλουτίνοβιτς, Ντατίδης, Γεωργίου (56' Ποκόνγκ), Σολφερερίνo.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παπαχρήστος (59' Ρόλε), Γκοϊάν, Τιε Μπι, Μουνάφο (73' Έντερσον), Νίκο Φερνάντες, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Γογωνάς, Μουκάμ (66' Γιαννιώτας), Τσόφλιος
Διαιτητής: Κάμπαξης (Εύβοιας)
Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης, Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

Last modified onΤετάρτη, 07 Ιανουάριος 2015 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep