Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όποιος δουλεύει, θα βρει τον δρόμο του»

Ο Μουράτ Σεροπιάν ευχαρίστησε τους οπαδούς και τη διοίκηση για την ηρεμία που παρέχει στον Παναιγιάλειο.

Σκασμένος ήταν μετά το 1-1 με την Παναχαϊκή ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Μουράτ Σεροπιάν. Ωστόσο, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η δουλειά που γίνεται θα αποδώσει καρπούς, ενώ ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξη και τη διοίκηση για την κουλτούρα της και την ηρεμία που προσφέρει.

Αρχικά ο Σεροπιάν είπε:

«Σπαταλήσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπούνα και Μίλιεβιτς και αντίθετα στην πρώτη αδράνεια δεχτήκαμε τέρμα και μείναμε πίσω στο σκορ. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Φάνηκε και όταν μείναμε με 10 παίκτες. Προσπάθησαν, ζήτησαν τη νίκη σε ένα ματς ροντέο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του. Κι εγώ και οι παίκτες μου θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τη διοίκηση για την ποδοσφαιρική της κουλτούρα και την ηρεμία που παρέχει για να δουλέψουμε παρά τα άτυχα αποτελέσματα.

Τύχη, ατυχία, νίκη, ήττα, κάποια στιγμή αυτά ισορροπούν και αυτός που δουλεύει πραγματικά μπορεί να βρει τον δρόμο του. Κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δουλεύουμε για να έρθει η ισορροπία. Θέλει δουλειά και υπομονή και αυτό γίνεται από όλους. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Παναχαϊκή που δικαιολογεί τη θέση της στη βαθμολογία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Να πετύχει και τα καλύτερα στον φίλο μου τον Δημήτρη (σ.σ. Σπανό).

Σε ερώτηση αν είναι αδυναμία τα «στημένα» για τον Παναιγιάλειο, απάντησε:

«Είναι καθαρά θέμα ατυχίας, όχι αδυναμία. Οι «στημένες» φάσεις είναι το δυνατό μας σημείο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το 70% των τερμάτων μπαίνουν από «στημένες» φάσεις. Και εμείς είμαστε μέσα σε αυτό».

Για τις μεταγραφές:

«Δεν είναι της παρούσης. Χρειάζεται ηρεμία. Καλές γιορτές να έχετε».

Για το αν η αδυναμία είναι οι ευκαιρίες που δεν γίνονται γκολ:

«Όταν δεν έρχεται το αποτέλεσμα είναι πρόβλημα. Δουλειά και υπομονή».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤρίτη, 23 Δεκέμβριος 2014 02:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep