Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αντίδραση στην αλλαγή

Ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος ζήτησε συγνώμη από τον Σταύρο Παπανδρέου Ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος ζήτησε συγνώμη από τον Σταύρο Παπανδρέου

Ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος αντέδρασε στην αντικατάστασή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Θέμα έχει δημιουργηθεί στον ΑΟ Χανίων με τον Χαράλαμπο Οικονομόπουλο, ο οποίος έγινε αλλαγή από τον προπονητή του Σταύρο Παπανδρέου στο ματς της Κυριακής (17/12) με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 23χρονος μέσος αποχώρησε στο 36' δίνοντας τη θέση του στον Αλέξανδρο Καραγιάννη. Ενώ κατευθυνόταν προς τον πάγκο, ο Παπανδρέου τού έδωσε το χέρι αλλά ο παίκτης αρνήθηκε τη χειραψία και κάτι είπε, προκαλώντας την έκπληξη του τεχνικού.

Πάντως, όπως αναφέρει το σάιτ athlitiko.gr, ο παίκτης μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε συγνώμη από τον προπονητή του και μένει να φανεί αν θα γίνει αποδεκτή ή αν θα υπάρχουν επιπτώσεις.

Από εκεί και πέρα, προβληματισμό προκάλεσε στα Χανιά η κακή εμφάνιση στη Ριζούπολη. Πέρα από το αποτέλεσμα και τα δικαιολογημένα παράπονα αναφορικά με την κατακύρωση του τέρματος που έκρινε το ματς, οι Κρητικοί παραδέχονται ότι η εικόνα της ομάδας τους δεν ήταν καλή. Μάλιστα, θεωρούν πως αυτή ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση του ΑΟΧ.

Last modified onΔευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2014 10:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep