Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απρόσμενη ήττα για εμάς»

Ο Σταύρος Παπανδρέου τόνισε πως ο ΑΟ Χανιά χάρισε ένα ημίχρονο στον Απόλλωνα και είχε πολλούς παίκτες σε κακή μέρα για να πάρει αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης, Σταύρος Παπανδρέου μίλησε για το μέταλλο που έχει χτίσει το σύνολο του ΑΟ Χανιά και για το παιχνίδι που κρίθηκε στη δική τους απόδοση και στους τομείς που δεν διαχειρίστηκαν καλά. Αναλυτικά τόνισε:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη. Για εμάς ήταν μια απρόσμενη ήττα, όμως πρέπει να διαχειριστούμε αυτό το γεγονός και να προχωρήσουμε γιατί η ομάδα έχει βάλει στόχους και πρέπει να προχωρήσει βάσει τον στόχων της. Δεν διαχειριστήκαμε καλά το πρώτο ημίχρονο και θα έλεγα πως χαρίσαμε ένα ημίχρονο στον αντίπαλο.

Περιμέναμε ότι ο Απόλλων θα είχε μια καλή αντίδραση μετά την ήττα του την προηγούμενη αγωνιστική και είχα επισημάνει στους ποδοσφαιριστές μου πως είναι μια ιστορική ομάδα και με ποιότητα στο ρόστερ του με προσωπικότητες και κάποια στιγμή θα αντιδράσει. Δυστυχώς εμείς για μεγάλο χρονικό διάστημα κάναμε λάθη, δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο ημίχρονο, αντιδράσαμε με ό,τι εργαλεία είχαμε και με όλα τα μέσα σε αυτά που αφορούν το μεσοεπιθετικό μας κομμάτι για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Στην τελική προσπάθεια, όμως, ήμασταν λίγο άστοχοι και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Είχαμε ξεκινήσει με στόχο τη νίκη, δυστυχώς δεν πήραμε κάτι από αυτό το παιχνίδι και προχωράμε».

Γιατί είπατε πως ήταν απρόσμενη ήττα και ο αντίπαλος έχει τους ίδιους στόχους με εσάς και δεν έχει χάσει μέχρι τώρα στην έδρα του;   

«Δεν την χαρακτήρισα έτσι για την δυναμική του Απόλλωνα, αλλά επειδή εμείς έχουμε χτίσει μια ομάδα που δύσκολα χάνει. Έχουμε μέταλλο σαν ομάδα και χάνουμε δύσκολα. Δυστυχώς δεν διαχειριστήκαμε καλά κάποιους τομείς που σε άλλα παιχνίδια το κάναμε καλά. Δεν θέλω να υποτιμήσω τη νίκη του Απόλλωνα, δίνω συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Είναι μια ομάδα ιστορική και όποιος την υποτιμήσει θα κάνει λάθος. Θα αναπληρώσουμε αυτή την ήττα αλλού. Είχαμε πάνω από τέσσερις παίκτες σε κακή μέρα και αν συμβαίνει αυτό δεν μπορείς να κερδίσεις, ειδικά εκτός έδρας τον Απόλλωνα».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 14 Δεκέμβριος 2014 21:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep