Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ανατροπή εντός... 14 μήνες μετά

Η Λαμία και οι ανατροπές απέναντι σε ομάδες της Μαγνησίας.

Η εστία της Λαμίας στο πρωτάθλημα παραβιάστηκε για πρώτη φορά εντός έδρας στον αγώνα της Δευτέρας (08/12) απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν και γύρισαν τη σε βάρος τους κατάσταση και στο τέλος πανηγύρισαν την ανατροπή και το τρίποντο που τους έφερε μόνους στο ρετιρέ με διαφορά τριών πόντων από τους διώκτες τους.

Ήταν η πρώτη φετινή ανατροπή για την ομάδα της Φθιώτιδας, αλλά όπως πέρυσι έτσι και τη σεζόν 2014-15 η... αρχή έγινε απέναντι σε αντίπαλο από τη Μαγνησία. Συγκεκριμένα, στις 29/09/13 για τη 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής η Λαμία είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από τον Ρήγα Φεραίο στο ημίχρονο, όμως στο φινάλε επικράτησε 2-1. Ακολούθησαν τέσσερις ακόμα ανατροπές, αλλά ήταν όλες εκτός έδρας!

Την 5η αγωνιστική έφτασε στην επικράτηση (2-1) απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς εκτός έδρας, την 8η αν και έχανε 2-0 από τον Αχιλλέα Δομοκού βγήκε νικήτρια με 3-2, τη 15η έφυγε με το τρίποντο από την έδρα του Μαχητή Τερψιθέας (2-1) και οι εκτός έδρας ανατροπές ολοκληρώθηκαν την 22η αγωνιστική στο ματς με τον Αμπελωνιακό (5-2) και ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 1-0.

Το Σάββατο (13/12) η Λαμία δοκιμάζεται στην έδρα της αήττητης Ζακύνθου και στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ θα βρίσκεται ο Φατιόν που εξέτισε την ποινή του.

Last modified onΤρίτη, 09 Δεκέμβριος 2014 11:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep