Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ξέραμε τι ζητάμε»

Ο Μπάμπης Τεννές εξήγησε γιατί η Λαμία πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη.

Εμφανώς ικανοποιημένος από το τρίποντο σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου εμφανίστηκε ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη Τύπου. Και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Κούτση τον οποίο είχε ποδοσφαιριστή. Όπως δήλωσε:

«Η αξία του ηττημένου είναι αυτή που δίνει δόξα στο νικητή, για αυτό τα πανηγύρια μας ήταν πολύ έντονα γιατί πραγματικά κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε το σοκ του πρώτου γκολ που δεχτήκαμε γρήγορα. Με την πάροδο του χρόνου και με αυτά που είπαμε στα αποδυτήρια ξέραμε τι ζητάμε και το κερδίσαμε. Τα καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία το πού είμαστε τώρα. Σημασία θα έχει που θα είμαστε αρχές Απριλίου.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που έδειξε για άλλη μια φορά παρά τις καιρικές συνθήκες, ότι πιστεύει την ομάδα. Μας βοήθησε όταν χάναμε. Πίστευε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να το γυρίσει και το γύρισε. Έχει δρόμο ακόμη αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω συνεργαστεί είναι ο Γιώργος Κούτσης που τον είχα ποδοσφαιριστή. Έχει πολύ καλή ομάδα και νομίζω ότι θα τα καταφέρει».

Ο Μιχάλης Φράγκος ανέφερε: «Από την αρχή ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Δουλέψαμε σκληρά για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου και να κερδίσουμε. Με τέτοια ανατροπή που έγινε είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΔευτέρα, 08 Δεκέμβριος 2014 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep