Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διάστρεμμα ο Μάνταλος

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Ο Πέτρος Μάνταλος κατά την αποχώρησή του από το φιλικό με τον Παναθηναϊκό Ο Πέτρος Μάνταλος κατά την αποχώρησή του από το φιλικό με τον Παναθηναϊκό

Ανησυχία επικρατεί στην ΑΕΚ αναφορικά με την κατάσταση του Πέτρου Μάνταλου.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με τον Παναθηναϊκό λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία τη Δευτέρα (24/11) προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, ο Μάνταλος έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην ποδοκνημική.

 

Στο μεταξύ, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και στο γεγονός ότι το είδε μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο, λέγοντας: «Φιλικό ήταν το ματς. Μπήκαν πέντε γκολ, είδαμε ωραίο θέαμα. Το σημαντικό είναι να αρχίσουν τα Πρωταθλήματα να βλέπουμε και ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν σημαίνει τίποτα που είδαμε το ματς με Αλαφούζο. Απλά ήρθε και καθίσαμε να το δούμε. Ό,τι είχα να το πω, το είπα στη συνέντευξη Τύπου. Μην τρελαινόμαστε, ένα φιλικό ματς ήταν. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει κιόλας. Εμείς είμαστε μια κατηγορία κάτω από τον Παναθηναϊκό και ετοιμαζόμαστε».

Last modified onΚυριακή, 23 Νοέμβριος 2014 10:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep