Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ακούω την καρδιά μου»

Ρίσκο χαρακτήρισε την επιστροφή στον Αγροτικό Αστέρα ο Περικλής Αμανατίδης.

Οι ανακοινώσεις απομένουν για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα. Ο 44χρονος τεχνικός μίλησε στον Arena Fm για τα νέα του καθήκοντα και υποστήριξε ότι άκουσε την καρδιά του και όχι τη λογική. Όπως ανέφερε:

«Είμαι μαχητής και αυτό είναι κάτι σαν φως φανάρι για να προχωράω στη ζωή μου. Θα φανεί στο τέλος το αποτέλεσμα. Στον Αγροτικό Αστέρα έχω ξανά δουλέψει με εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Ο Παναγιώτης Δελιμπέρης έχει δώσει πολλά στον Αγροτικό Αστέρα της νέας εποχής. Η προσφορά μετράει και ο καθένας έχει γράψει την ιστορία του. Εγώ πηγαίνω κάπου όπου η πίεση αλλά και η ικανοποίηση είναι μεγαλύτερη. Ακούω την καρδιά μου και όχι τη λογική αλλά μου αρέσει αυτό το ρίσκο.

Είμαι ενάμιση χρόνο στη Λαμία που έχει ξεκινήσει μια ανοδική πορεία. Σε λίγες ώρες θα είμαστε όμως αντίπαλοι. Θα βάλω κάτι από πάνω στην δουλειά που έχει κάνει ο Παναγιώτης. Ο Αγροτικός Αστέρας έκανε ανταγωνιστική παιχνίδια. Μας ενδιαφέρει τώρα να ανακάμψει ο Αστέρας. Σε αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να πηγαίνεις σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη και μακάρι του χρόνου να είμαστε στη καινούρια Β’ εθνική. Δεν φοβήθηκα την πρόκληση και ελπίζω ενωμένοι και με πίστη να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το φαβορί της Football League:

«Φαβορί είναι ο Ηρακλής και μέσω του ονόματος του αλλά και με τις κινήσεις που έγιναν. Δεν υπήρξαν λάθη. Αν είναι απόλυτο φαβορί θα φανεί στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρυσι ήταν απόλυτο φαβορί αλλά μετά έμειξε απ’ έξω. Τα μπαράζ θα είναι πολύ διαφορετικά και οι ομάδες που έχουν στόχους πρέπει να λειτουργήσουν έξυπνα τον Δεκέμβριο. Αρκετές ομάδες που είναι ψηλά θα δώσουν μια μεγάλη μάχη».

Last modified onΤρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep