Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Από τις πιο δύσκολες αποφάσεις...»

Τοποθέτηση του Ηλία Θεοδωρίδη για την αποχώρηση Διλμπέρη - Κατσαμπή από τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο μεγαλομέτοχος του Αγροτικού Αστέρα, Ηλίας Θεοδωρίδης προχώρησε σε επίσημη τοποθέτηση σχετικά με την απομάκρυνση των Παναγιώτη Διλμπέρη, Τάσου Κατσαμπή από την τεχνική ηγεσία. Μάλιστα, σημείωσε ότι η λύση της συνεργασίας μαζί τους ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της παραγοντικής του πορείας.

Η δήλωση του Θεοδωρίδη:

Φίλες και φίλοι του Αγροτικού Αστέρα και του ποδοσφαίρου,

με την παρούσα τοποθέτηση μου θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους κυρίους Παναγιώτη Διλμπέρη και Τάσο Κατσαμπή για τη σκληρή δουλειά που κατέβαλαν κατά το διάστημα της παρουσίας τους στην ομάδα και φυσικά για τις επιτυχίες που ήρθαν ως αποτέλεσμα των προσπαθειών τους. Η λύση της συνεργασίας μαζί τους ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της παραγοντικής μου πορείας!

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης και ο Τάσος Κατσαμπής είναι δύο ταλαντούχοι προπονητές, με ήθος και προσωπικότητα που τιμούν και πρεσβεύουν τη νέα γενιά Ελλήνων τεχνικών. Τους εύχομαι εκ βάθους καρδίας κάθε επιτυχία στο επαγγελματικό τους μέλλον.

Με εκτίμηση, ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932, Ηλίας Θεοδωρίδης

Υ.Γ. Άμεσα θα ανακοινωθούν επίσημα οι αποφάσεις για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία, οι οποίες πάντα λαμβάνονται με γνώμονα το συμφέρον του Αγροτικού Αστέρα και με σεβασμό και εκτίμηση στον κόσμο της ομάδας!».

Last modified onΤρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep