Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είδαμε ξύλο, όχι ποδόσφαιρο»!

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Ο Τραϊανός Δέλλας εξέφρασε παράπονα για σκληρό παιχνίδι από την πλευρά του Παναιγιάλειου Ο Τραϊανός Δέλλας εξέφρασε παράπονα για σκληρό παιχνίδι από την πλευρά του Παναιγιάλειου

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε ότι παίχτηκε... ξύλο και όχι ποδόσφαιρο στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιγιάλειο!

Ο προπονητής της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας δεν έκρυψε την έντονη δυσφορία του για το σκληρό, όπως θεωρεί, παιχνίδι που επιστρέτευσε ο Παναιγιάλειος απέναντι στην «Ένωση», καθώς και για την κατάσταση του γηπέδου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΟΤΕ TV: «Παρακολουθήσαμε ξύλο και όχι ποδόσφαιρο. Ήρθαμε να παίξουμε σ' έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε...».

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου ήταν πιο ήρεμος και συγκρατημένος και δήλωσε: «Πήραμε καλή γεύση τι σημαίνει Β' εθνική. Ήρθαμε για να κερδίσουμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο καθώς το ματς πήγε στη δύναμη. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές γιατί ανταποκρίθηκαν πλήρως και σ' αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Συνεχίζουμε. Στόχος είναι η άνοδος. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που πρέπει να κερδίσουμε».

Κληθείς να σχολιάσει τη διαιτησία, ο Δέλλας τόνισε: «Δεν θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία. Το παιχνίδι ήταν ζωντανό και δυνατό. Εμείς πλέον κοιτάμε μπροστά, στο επόμενο ματς. Οι παίκτες μου έχουν καταλάβει τι σημαίνει Β' εθνική. Και αν δεν το είχαν καταλάβει, το κατάλαβαν σήμερα!».

Last modified onΚυριακή, 12 Οκτώβριος 2014 21:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep