Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπάρχει και ο Ιανουάριος»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε πως αν χρειαστεί, θα γίνουν προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε πως αν χρειαστεί, θα γίνουν προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις τον Ιανουάριο αν εντοπιστούν αδυναμίες στο ρόστερ της, όπως είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στην εφημερίδα «Real News» με αφορμή την έναρξη του Πρωταθλήματος και αναφέρθηκε στις προσθήκες που έγιναν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. «Έγιναν πολλές μεταγραφές και είναι αλήθεια ότι ήρθαν καλοί παίκτες, με ποιότητα και τεχνική, αν και στο Πρωτάθλημα νομίζω ότι πολλές φορές θα μετρούν περισσότερο η δύναμη και το πάθος παρά οι ντρίμπλες. Αν δούμε πάντως ότι λείπει κάτι, υπάρχει ο Ιανουάριος για να το καλύψουμε», σημείωσε ο Μπάγεβιτς.

Σε ό,τι αφορά τους στόχους της ΑΕΚ, είπε: «Η άνοδος είναι μονόδρομος, δεν το συζητάμε αυτό. Κι όχι μόνο η άνοδος αλλά και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει για εμάς».

Αναφερόμενος στη Football League, υπογράμμισε: «Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι θα παίζουν δυνατά και θα θέλουν πάντα να μας νικήσουν, όμως έχουμε δουλέψει σκληρά και θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Ναι μεν καθυστέρησε να αρχίσει η λίγκα αλλά αυτό δεν χρειάζεται να μας απασχολεί. Στόχος δικός μας είναι κάθε φορά να είμαστε αυτοί που πρέπει και να φεύγουμε νικητές από το γήπεδο».

Ο Μπάγεβιτς ρωτήθηκε και για τον κόσμο της ΑΕΚ και δήλωσε: «Ήταν συνεχώς δίπλα μας, στην προετοιμασία, στα φιλικά, παντού όπου κι αν παίζαμε. Με τέτοιο κόσμο η ΑΕΚ δεν έχει ποτέ να φοβάται τίποτα και κανέναν. Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη, το γνωρίζουμε, αλλά με τέτοια υποστήριξη παίρνουμε δύναμη και πηγαίνουμε μπροστά».

Last modified onΚυριακή, 12 Οκτώβριος 2014 10:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep