Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δείξαμε ψυχή και γενναιότητα»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για την εμφάνιση με την Ερμιονίδα.

Ο ΑΟΧ μπορεί να μη νίκησε την Ένωση Ερμιονίδας στο Κρανίδι, αλλά ο προπονητής του Σούλης Παπαδόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή τους και τον τρόπο που αγωνίστηκαν.

Μετά τη λευκή ισοπαλία, ο τεχνικός των Κρητικών δήλωσε: «Καταρχάς συγχαρητήρια στις δύο ομάδες αφού είχαν ένα δύσκολο έργο σε ένα πολύ κακό γήπεδο. Ανυπομονούσαμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δώσαμε παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από 3 μήνες. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, σε ένα γήπεδο γιορτή του ποδοσφαίρου. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον αγώνα με ενθουσιασμό και μας έκαναν ευκαιρίες.

Εμείς είχαμε κάποια προβλήματα μέχρι να προσαρμοστούμε στον αγωνιστικό χώρο. Η αποβολή άλλαξε τα σχέδιά μας αλλά δείξαμε ψυχή και γενναιότητα. Κλείσαμε τους χώρους και στο τέλος θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Συνεχίστηκε το σερί μας και τώρα έχουμε τρία εντός έδρας παιχνίδια(2 για το πρωτάθλημα και 1 για το κύπελλο) και ελπίζουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες και ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία».

Last modified onΔευτέρα, 13 Οκτώβριος 2014 01:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep