Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν είμαστε το φαβορί»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε ότι όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη και είναι πιο τυχερή, θα έχει περισσότερες ελπίδες να πάρει το ματς της πρεμιέρας στο Κρανίδι Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε ότι όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη και είναι πιο τυχερή, θα έχει περισσότερες ελπίδες να πάρει το ματς της πρεμιέρας στο Κρανίδι

Δεν είναι φαβορί ο ΑΟ Χανιά στο ματς με την Ερμιονίδα, κατά τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Ο ΑΟ Χανιά ετοιμάζεται για τη συνάντηση της πρώτης αγωνιστικής της Football League με την Ερμιονίδα και ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε πως οι Κρητικοί δεν αποτελούν το φαβορί στην αναμέτρηση. Κατά τον Κορυδαλλιώτη προπονητή, πιο κοντά στη νικη θα βρεθεί η ομάδα που θα υποπέσει στα λιγότερα λάθη και που θα είναι πιο τυχερή.

«Αντιμετωπίζουμε αυτό το ματς όπως και όλα του Κυπέλλου και τα φιλικά. Το Πρωτάθλημα επιτέλους αρχίζει. Αργήσαμε και αυτό ήταν πολύ κουραστικό για τους ποδοσφαιριστές, γιατί άλλο το Πρωτάθλημα, άλλο τα παιχνίδια Κυπέλλου κι άλλο οι προπονήσεις. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες είχαν κουραστεί αλλά νομίζω πως άξιζε τον κόπο να περιμένουμε», είπε αρχικά ο Παπαδόπουλος.

Σε ερώτηση αν ο ΑΟ Χανιά είναι το φαβορί για το παιχνίδι στο Κρανίδι, σημείωσε: «Για μένα τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο. Δεν νομίζω ότι είμαστε εμείς το φαβορί, παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα που θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της και έχει ενθουσιασμό. Μην ξεχνάμε ότι και τα Χανιά πέρσι ήταν νεοφώτιστα και μπήκαν στα πλέι οφ, οπότε είναι αυτό που λέω από την αρχή, πως οι ομάδες που είναι φαβορί, φαίνονται στο γήπεδο. Αυτό, αν μπορέσουμε να το καταφέρουμε, θα είναι ευχής έργο, να δείξουμε ότι είμαστε το φαβορί».

Και ο Παπαδόπουλος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ως εξής: «Είμαστε ομάδα που θα κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι, ο αντίπαλος σίγουρα θα κοιτάξει το δικό του. Νομίζω ότι όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη και είναι πιο τυχερή, θα είναι πιο κοντά στη νίκη».

Για τη συνάντηση μίλησε και ο Τάσος Παγώνης που τόνισε πως η ομάδα του θα πάει για τη νίκη προσθέτοντας πως έχει καλή ψυχολογία και είναι σωστά προετοιμασμένη.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση αφού δουλεύουμε καθημερινά πάρα πολύ στις προπονήσεις. Με το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι. Κάναμε πολύ καιρό προετοιμασία λόγω της αναβολής και αυτό δεν ήταν καλό γιατί θέλουμε να παίζουμε και να ξέρουμε τον προγραμματισμό της ομάδας. Παρόλα αυτά έχουμε ξεκινήσει με τρεις νίκες στο Κύπελλο. Στόχος μας είναι αφενός να περάσουμε στο Κύπελλο αφού κερδίσαμε στον Παναιτωλικό και στο Πρωτάθλημα, βήμα-βήμα, να κάνουμε καλή αρχή και φυσικά να επαναλάβουμε την περσινή πορεία και ό,τι καλύτερο προκύψει», ανέφερε ο Μακεδόνας αμυντικός.

Ερωτηθείς για το… άγνωστο της Ερμιονίδας, δήλωσε: «Άγνωστο δεν είναι γιατί λίγο πολύ, όλους τους παίκτες της Ερμιονίδας τους γνωρίζουμε. Ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα, η οποία βασίζεται στην έδρα της. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι και πάμε για να κερδίσουμε».

Τέλος, για τις «παγίδες», που κρύβουν οι πρεμιέρες σημείωσε: «Στην προϊστορία απ' ό,τι ξέρω, ο ΑΟ Χανιά έχει τέσσερις ήττες αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Εμείς από την αρχή της προετοιμασίας και στα φιλικά και στα επίσημα, δεν έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι. Η ψυχολογία είναι με το μέρος μας. Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι, τη νίκη φυσικά που θέλουμε περισσότερο».

Last modified onΣάββατο, 11 Οκτώβριος 2014 16:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep