Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χρειαζόμαστε βελτίωση»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει διαπιστώσει χτυπητές αδυναμίες στην ΑΕΛ Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει διαπιστώσει χτυπητές αδυναμίες στην ΑΕΛ

Xαμηλούς τόνους κρατάει ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης μετά τη νίκη στη Βέροια επί της ομώνυμης ομάδας.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης παραμένει «προσγειωμένος» έπειτα από την επικράτηση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως η Βέροια, και υπογραμμίζει την ανάγκη η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει επειδή έχει χτυπητές αδυναμίες, που πρέπει να εξαλειφθούν.

«Είμαστε στο μέσο της προετοιμασίας και έχουμε προβλήματα. Χρειαζόμαστε βελτίωση στον επιθετικό αλλά και στον αμυντικό τομέα. Δείχνουμε χτυπητές αδυναμίες, οι οποίες πάντως μέσα από τον χρόνο θα βελτιωθούν. Το καλό είναι ότι υπάρχει διάθεση από τα παιδιά που βγάζουνε πράγματα παρά το γεγονός ότι είναι κουρασμένοι», σημείωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ σχολιάζοντας το παιχνίδι στη Βέροια.

Και πρόσθεσε: «Δεν αλλάζουμε το πρόγραμμά μας και την ένταση στην προπόνηση. Συνεχίζουμε στο πλάνο μας. Στα φιλικά διαπιστώνουμε τις αδυναμίες και τα θετικά. Είναι σημαντικό ότι κερδίζοντας, δουλεύουμε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Το αποτέλεσμα, όμως, δεν λέει κάτι. Συνεχίζουμε τη δουλειά».

Last modified onΠέμπτη, 07 Αύγουστος 2014 09:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep