Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με... αέρα Σούπερ Λίγκας!

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ομάδα Σούπερ Λίγκας έδειξε η ΑΕΛ στη Βέροια, όπου επικράτησε 1-0 των Μακεδόνων, με πέναλτι του Πινδώνη.

Η ΑΕΛ επιβλήθηκε 1-0 της Βέροιας στο τρίτο και πιο δυνατό τεστ προετοιμασίας, δείχνοντας για μία ακόμη φορά πολύ καλά στοιχεία. Η θεσσαλική ομάδα κράτησε και πάλι το μηδέν παθητικό, ενώ παρότι περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης, κατάφερε να δημιουργήσει ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες.

Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίωρο δέχθηκε πίεση από τη Βέροια, όμως είχε καλή ανασταλτική λειτουργία και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα. Στη συνέχεια, η Λάρισα ανέβηκε και φάνηκε και επιθετικά χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Βερδού στο 40' και τον Στεφανίδη τρία λεπτά αργότερα.
Οι Ημαθιώτες μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη, εντούτοις οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη ισορρόπησαν γρήγορα το παιχνίδι και μάλιστα στο 65' κέρδισαν πέναλτι με τον Πινδώνη. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 0-1.
Η Βέροια ανέλαβε και πάλι την πρωτοβουλία μετά το γκολ των «βυσσινί» και επεδίωξε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως δεν βρήκε διαδρόμους προς την εστία της ΑΕΛ. Έτσι, οι Θεσσαλοί κράτησαν το 0-1 μέχρι το... 85' οπότε και έληξε ο αγώνας λόγω κακής ορατότητας μιας και δεν άναψαν οι προβολείς.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αραγονιές, Καλί, Μάνος, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Βάσκες, Παυλίδης, Μπαργκάν, Μπεν, Όστοϊτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν oι Γκινάρντ, Βέρτζος, Τσιάμης, Παπαδόπουλος, Ντόγος, Κατσούλης, Ουνγιαλίδης, Χάσελμπαϊνγκ, Σέντριτς, Μεληκιώτης, Μουρατίδης, Βασιλειάδης.

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Κάστελς, Μουλόπουλος, Σαρακατσάνος, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας, Ζούνιορ, Περίκο, Στεφανίδης, Τσιλιγκίρης, Βερδού. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι Αθανασόπουλος, Εσπίν, Μελισσάς, Καρανίκας, Γκούρτσας, Πινδώνης, Τσεμπερίδης, Μπλέντι, Κουρτεσιώτης, Φόρνερ, Σουάνης.

Last modified onΤετάρτη, 06 Αύγουστος 2014 23:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep