Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Και έτσι καλοί είμαστε»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Αλέκος Βοσνιάδης απάντησε σε ερώτηση για το αν η ΑΕΛ χρειαστεί να κάνει κι άλλη μεταγραφή.

Μετά το νικηφόρο φιλικό απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο Μακεδόνας προπονητής υποστήριξε: «Από δυο παιχνίδια δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Σίγουρα δείχνουμε μια γεμάτη ομάδα. Αν υπάρξει κάτι δεν θα αφήσει ο πρόεδρος να φανεί το κενό. Για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες σε κάθε θέση ακόμα και δεύτερες επιλογές».
Συνέχισε λέγοντας για το τεστ με την ομάδα της Πιερίας: «Έχουμε δει τα προβλήματά μας. Στο προηγούμενο φιλικό δεν είχαμε τόση ζέστη, όπως στο φιλικό με τη Νεοκαισάρεια και αυτό μας δυσκόλεψε. Λόγω της ζέστης είχαμε πρόβλημα και φάνηκε. Δεν ήμασταν φρέσκοι αλλά μέσα και από αυτήν την κόπωση βγάλαμε φάσεις. Είμαστε μία ομάδα που φαίνεται να δημιουργεί φάσεις. Πολλές φάσεις για αυτήν την περίοδο και ο αντίπαλος αυτή τη φορά ήταν καλύτερος από τον προηγούμενο. Μας δυσκόλεψε περισσότερο. Οπωσδήποτε θέλουμε βελτίωση στην επίθεση, αλλά και την άμυνα. Είμαι αισιόδοξος γιατί οι παίκτες είναι καλοί δέκτες σε αυτά που δείχνουμε και γρήγορα τα βλέπουμε στο γήπεδο. Οπωσδήποτε θέλουμε πολύ δουλειά στην προετοιμασία. Με το χρόνο θα πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Γερά να είναι τα παιδιά και θα έχουμε την εικόνα που πρέπει».
Κατέληξε λέγοντας: «Είχαμε από δέκα τελικές στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια. Είχαμε καλή παρουσία μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει να δώσει πολλά πράγματα ακόμα. Χρειάζεται πολύ δουλειά, λίγα λόγια και αυτό που λέω πάντα: Συγκεντρωμένοι και ήρεμοι όλοι μαζί να παρουσιάσουμε την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται στα επίσημα παιχνίδια».

Last modified onΔευτέρα, 04 Αύγουστος 2014 12:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep