Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαλαρό... 3-0 για την ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Δύο στα δύο για την ΑΕΛ στα φιλικά καθώς μετά τον Βατανιακό, επιβλήθηκε και του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 3-0.

Στη Νεοκαισάρεια και απέναντι στον τοπικό Αχιλλέα, η ΑΕΛ δεν ήταν το ίδιο ορεξάτη όπως στο Βατάνι, ωστόσο δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη. Από την πλευρά του, ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και πάλι πολλούς παίκτες και να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Βερδού, που είχε δοκάρι στο 3', άνοιξε το σκορ στο 34' με σουτ από κοντά, ενώ στο 54' ο Πινδώνης με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 88' με κεφαλιά του Σαρακατσάνου.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Τσαγκαράκης, Οικονόμου, Δημητρίου, Τασίδης, Δερμίσης, Μακράκης, Παυλίδης, Γελαδάρης, Καραγκούνης, Δημητρίου. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Παπανικολάου, Λάλας, Τζιάμας, Παναγιωτίδης, Καπασακαλίδης, Ιωάννου, Τρικαλόπουλος, Κοτσιαρίδης. Καθάριος.
ΑΕΛ: Αποστολίδης, Τσεμπερίδης, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Κάστελς, Μουλόπουλος, Σίλβα Τζούνιορ, Σουάνης, Στεφανίδης Φορνέρ, Βερδού. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Καρακούτσης, Σαρακατσάνος, Καρανίκας, Κουρτεσιώτης, Εσπίν, Πινδώνης, Περίκο, Τσιλιγκίρης, Μπλέντι, Νεμπεγλέρας, Γκούρτσας.

Last modified onΚυριακή, 03 Αύγουστος 2014 20:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep