Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν επιτρέψαμε στον ΠΑΟ να κάνει φάση»

Πλήρως ικανοποιημένος έμεινε ο Μουράτ Σεροπιάν από την ανασταλτική λειτουργία του Παναιγιάλειου στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό.

Ευχαριστημένος από την εικόνα που εμφάνισε η ομάδα του στο δυνατό φιλικό τεστ με τον Παναθηναϊκό, έμεινε ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Μουράτ Σεροπιάν. Ο τεχνικός του πελοποννησιακού συγκροτήματος, ο οποίος μίλησε στο flnews.gr, στάθηκε κυρίως στο γεγονός ότι ο Παναιγιάλειος δεν επέτρεψε στον ισχυρό αντίπαλό του να δημιουργήσει ευκαιρίες στο παιχνίδι.

«Το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν για εμάς ένα διάλειμμα από τις σκληρές προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Τα συμπεράσματα ήταν θετικά. Προσπαθούμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία της ομάδας μας και είδα ότι βγήκαν κάποιοι από τους αυτοματισμούς που δουλεύουμε στην προπόνηση», είπε αρχικά ο Σεροπιάν.

Και πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό για μένα, πάντως, έχει να κάνει με την αμυντική λειτουργία της ομάδας, που ήταν πολύ καλή. Δεν είναι και λίγο πράγμα να μην επιτρέπεις σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός να κάνει ούτε μία φάση στο ενενηντάλεπτο. Βέβαια, έχουμε ακόμη σκληρή δουλειά μπροστά μας ώστε να παρουσιαστούμε όπως ακριβώς πρέπει στο πρώτο μας παιχνίδι για το Κύπελλο».

Last modified onΚυριακή, 20 Ιούλιος 2014 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep