Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκησε ο κόσμος στο Αίγιο

Ο Παναιγιάλειος μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟ, αλλά οι φίλοι των Αιγιωτών ήταν εντυπωσιακοί.

Το πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν έδωσε ο Παναιγιάλειος, ο οποίος μπροστά σε 6.000 φίλους του ηττήθηκε με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 9' ο Μπεργκ με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Πέτριτς. Οι γηπεδούχοι είχαν γενικά καλή λειτουργία, δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να τους πιέσουν ασφυκτικά και ήταν αποτελεσματικοί στα μετόπισθεν. Ο Μουράτ Σεροπιάν είδε για πρώτη φορά φέτος την ομάδα του σε αγωνιστική κατάσταση, σε ένα πολύ δυνατό τεστ, με έναν αντίπαλο σαφώς ανώτερο, αλλά θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος. Γνωρίζει ασφαλώς ότι το σύνολο που έχει στα χέρια του χρειάζεται δουλειά, ωστόσο εκτιμά ότι έχει χρόνο μπροστά του να φτιάξει την ομάδα που επιθυμεί.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης η ΠΑΕ Παναιγιάλειος βράβευσε τους Σαραβάκο, Παπαβασιλείου, Μπεγκ και Αναστασίου.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Σταυριανός, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ακπαρίδης, Ιωάννου, Νάστος, Μωυσιάδης, Μπούνας, Ατματσίδης, Κοιλιάρας Δ., Κατσικοκέρης. Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Μπουρλάκης , Σανδραβέλης, Σταμογιάννος, Στίκας, Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μπεργκ, Μέντες, Ατζαγκούν, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Πέτριτς. Έπαιξαν και οι: Καρέλης, Λαγός, Σπυρόπουλος, Ντίνας, Μπούρμπος, Ρισβάνης, Κλωναρίδης, Δώνης, Στιλ.

Last modified onΣάββατο, 19 Ιούλιος 2014 21:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep