Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ας βάλουν και τον Κάμπαξη»

Συγχαρητήρια Σεροπιάν στους ποδοσφαιριστές του. Ευχαριστίες Κατσιγιάννη.

Μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου ο τεχνικός του ΑΟΧ, Μουρά Σεροπιάν δήλωσε: «Κάναμε σήμερα μια μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μου. Νομίζω οτι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Και ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα και εμείς όμως στο τέλος αν ήμασταν πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ. Έχουμε δείξει πράγματα στα πλέι οφ, αλλά δεν έχουμε την τύχη που χρειάζεται και έχουμε χάσει παιχνίδια στη λεπτομέρεια.

Θα συνεχίσουμε το ίδιο και στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Απλά τώρα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, κρίνονται στη λεπτομέρεια και είναι ένας μαραθώνιος που κρίνεται πολύ από την κούραση και γι αυτό υπάρχει αυτή η εξέλιξη. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του».

Για το επόμενο ματς: «Δεν μας προβληματίζει το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς. Το ίδιο θα κάνουμε και στα Ψαχνά. Θα παίξουμε για τη νίκη».

Ο πρόεδρος του ΑΟ Χανιά, Νίκος Κατσιγιάννης ανέφερε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον διαιτητή που σε μια τέτοια δύσκολη έδρα, έκοψε το καρπούζι στη μέση χωρίς καμία δόση ειρωνίας. Από κει και πέρα θέλω να πω στην ΚΕΔ οτι αν ενοχλούνται που τα Χανιά με τον ιδρώτα τους διεκδικούν κάτι στο γήπεδο, να μας επιστρέψουν τα λεφτά μας και να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα... Γιατί είδατε ο κ. Σελίμος στο προηγούμενο παιχνίδι. Την επόμενη αγωνιστική ας μας βάλουν τον κ. Κάμπαξη».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 04 Μάιος 2014 20:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep