Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Βασιλόγιαννη, αλλά με... Γκούμα

Η αποστολή του ΑΟΧ για τα εκτός έδρας ματς με Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή Ψαχνών.

Το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς δίνει την Κυριακή (4/05, 18:00 OTE Sport 4) ο ΑΟΧ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Βόλο. Η χανιώτικη ομάδα αναζητεί το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μακριά από το «σπίτι» της και γνωρίζει πως το έργο της απέναντι στους «ερυθρόλευκους» είναι δύσκολο. Η αποστολή πετά για Θεσσαλονίκη και από εκεί θα αναχωρήσει οδικώς για το Βόλο. Σε αυτήν δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Βασιλόγιαννης και οι Μάνικος, Μαρκαντωνάκης, Μπουντόπουλος.

Στην 20άδα συμπεριελήφθη ο Γκούμας, ο οποίος δεν υπολογίζεται για το ματς στο Βόλο λόγω τιμωρίας (εκτίει τη μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του), αλλά θα είναι στα πλάνα του Μουράτ Σεροπιάν για το παιχνίδι στα Ψαχνά. Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή δεν θα επιστρέψει στη βάση της μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα διαμείνει και μετέπειτα θα αναχωρήσει για τον αγώνα της Τετάρτης (7/05) στα Ψαχνά με τον Ηρακλή.

Η 20αμελής αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Ρίζος, Χατζηησαΐας, Ζντράβγκοβιτς, Παγώνης, Πιθαρούλης, Παπατζίκος, Πάγκαλος, Μέλο, Γκούμας, Κοσταντίνοφ, Μαραγκουδάκης, Τσάτσος, Καμπλιώνης, Λουκίνας, Βαλλιάνος, Σκάρος, Τσατσαρής, Μανωλάς, Πότσι.

Last modified onΣάββατο, 03 Μάιος 2014 13:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep