Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Αποφασίζει πώς θα κινηθεί

Η υπόθεση πλαστοπροσωπίας που κατήγγειλε ο Φάνης Ζάρκος ενδέχεται να απασχολήσει τη Γλυφάδα.

Η βαριά (5-0) ήττα της Γλυφάδας από την Καλλιθέα πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων», Κυριάκος Μίχας σημείωσε ότι η ομάδα των νοτίων προαστίων στηρίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και έχει μπάτζετ περίπου 20.000 ευρώ, ενώ στόχος της είναι να χτίσει μία ομάδα με χαμηλό κόστος που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη σεζόν.

Η Γλυφάδα, βέβαια, όπως και άλλες ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού εξακολουθούν να πιστεύουν στο σενάριο υποβιβασμού μίας ΠΑΕ από κάθε όμιλο. Έτσι, η καταγγελία του Φάνη Ζάρκου για πλαστοπροσωπία στον αγώνα ΑΟΧ - Βύζας Μεγάρων δεν πέρασε απαρατήρητη. Εξάλλου, αν αποδειχτεί ότι ο Βύζας Μεγάρων έχει παραβιάσει τον ΚΑΠ, τότε θα του αφαιρεθούν πέντε βαθμοί και η Γλυφάδα θα «κλειδώσει» τη 13η θέση. Αυτό, βέβαια, θα γίνει μόνο αν κληθεί για δυσφήμιση του αθλήματος, καθώς ενστάσεις για πλαστοπροσωπία κατατίθενται πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Για τη Δευτέρα (10/03) προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι με τους Τράχωνες, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Γλυφάδα.

Last modified onΔευτέρα, 10 Μάρτιος 2014 15:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep