Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Μίχας: «Δεν αλλάζουμε σχεδιασμό»

Ο προπονητής της Γλυφάδας, Κυριάκος Μίχας, δήλωσε ότι και στα επόμενα ματς η ομάδα του θα παρατάσσεται με διαφορετικά πρόσωπα.

Μετά την ήττα από την Καλλιθέα, ο Μίχας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Εμείς κάνουμε μια νέα αρχή ως ομάδα. Κάνουμε πολλές αλλαγές σε κάθε παιχνίδι και αυτό στοιχίζει. Έχουμε παίκτες χωρίς εμπειρία. Δεν είχαμε καλή παρουσία κόντρα στην έμπειρη Καλλιθέα. Το σκορ δείχνει την εικόνα που παρουσιάσαμε. Θα συνεχίσουμε τις δοκιμές. Κάθε φορά βάζουμε 2-3 νέους παίκτες. Σήμερα βέβαια το πληρώσαμε. Μαθαίνουμε εμείς από τέτοια παιχνίδια. Κοιτάζουμε να φτάξουμε την εικόνα μας. Όταν έγινε το 2-0, σε μια φάση που δεν έχω εικόνα αν ήταν πέναλτι ή όχι, τότε δεν μπορείς να γυρίσεις το ματς».
-Υπάρχει στο μυαλό σας ό,τι ακούγεται περί υποβιβασμού μιας ομάδας;
«Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα για τη νέα χρονιά, με χαμηλό κόστος. Είτε στη Β' είμαστε, είτε στη Γ', δεν αλλάζει κάτι. Ο σχεδιασμός είναι ο ίδιος».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Ιάσωνας Κόκκαλης, που δήλωσε: «Ήρθαμε εδώ χωρίς άγχος, ξέραμε ότι η Καλλιθέα έχει καλούς παίκτες. Νίκησε δίκαια. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα. Ουδείς φέρει ευθύνη για τη θέση, ούτε εμείς οι παίκτες, ούτε η διοίκηση. Πάμε για ό,τι καλύτερα στα παιχνίδια που απομένουν. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα έχει αξιώσεις στο μέλλον».

Last modified onΚυριακή, 09 Μάρτιος 2014 22:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep