Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υποψήφιος για αποστολή ο Σκόρτσα

Ο Έντζο Σκόρτσα έβγαλε την προπόνηση του Σαββάτου (08/03) στον Ηρακλή.

Υποψηφιότητα για μία θέση στην αποστολή του Ηρακλή ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (10/03) με τον Απόλλωνα 1926 θέτει ο Έντζο Σκόρτσα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έβγαλε την προπόνηση χωρίς ενοχλήσεις, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Βίτορ Λίμα.

Σε ό,τι αφορά στην απόφαση να δηλωθεί ο Τάι για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής, η ΠΑΕ διευκρίνισε: Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας να εκτίσει ποινή καρτών στην αναμέτρηση της Δευτέρας ο Τάι, παρά το γεγονός ότι ήταν ήδη δηλωμένος για έκτιση ποινής στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Ντάριο Ζάχορα, οφείλεται αποκλειστικά στην κατάσταση του βραζιλιάνου αρχηγού της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Τάι συνέχισε και σήμερα με θεραπεία και ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση στον αριστερό δικέφαλο και σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο να προλάβει τον μεθαυριανό αγώνα. Μάλιστα καταβάλλεται εντατική προσπάθεια από το ιατρικό επιτελείο ώστε να είναι έτοιμος την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να μη χάσει και την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό.

Last modified onΣάββατο, 08 Μάρτιος 2014 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep