Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μόνο όλοι μαζί μπορούμε»

Η κίνηση «Ημίθεος Συμμετοχική» κάλεσε τους οπαδούς του Ηρακλή να στηρίξουν την προσπάθεια.

Τα στοιχεία της αξιοπρέπειας και της συνέπειας θα προσπαθήσουν να επανακτήσουν για τον Ηρακλή τα μέλη της κίνησης «Ημίθεος Συμμετοχική». Όπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους, πάντως, βασική προϋπόθεση για την επιτυχία θα είναι η ανταπόκριση των οπαδών, τους οποίους κάλεσαν να αγοράσουν εισιτήρια και να βοηθήσουν με τη στήριξή τους, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Δευτέρας (10/03) με τον Απόλλωνα 1926 στο Καυτανζόγλειο.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΗΜΙΘΕΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ»

Όλοι μαζί, στην πιο κρίσιμη στιγμή

Πήραμε την πρωτοβουλία να στηρίξουμε την ΠΑΕ και την ομάδα με την παρουσία και τη συνεισφορά μας, με κίνητρο την άδολη αγάπη για τον ΗΡΑΚΛΗ μας και στόχο την επιτυχία της προσπάθειας επανόδου του στην αγωνιστική κατηγορία, στην οποία ανήκει. Αυτή η προσπάθειά μας λαμβάνει χώρα στην πιο κρίσιμη – από κάθε άποψη – χρονική συγκυρία, τόσο για την ΠΑΕ, όσο και για το αγωνιστικό τμήμα.

Εξ αρχής εξηγήσαμε στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ μας ότι δεν είμαστε οι κάτοχοι της μαγικής ράβδου, που θα μεταβάλλουν από τη μια στιγμή στην άλλη, με τρόπο εντυπωσιακό, τα πάντα στην πραγματικότητα της ομάδας. Μέλημά μας είναι να στηρίξουμε την ομάδα στο έργο της, μέσω της επανάκτησης δύο σημαντικότατων στοιχείων, που είχαν – δυστυχώς – χαθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα: της αξιοπρέπειας και της συνέπειας, στοιχεία, τα οποία θα πρέπει πάντοτε να διατηρεί ως δεδομένα ο Σύλλογος, που υπηρετούμε. Σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο, χρειαζόμαστε έναν τεράστιο συμπαραστάτη, ώστε αυτή να στεφθεί με επιτυχία. Και αυτός ο συμπαραστάτης δεν είναι άλλος από τον κόσμο της ομάδας, τις χιλιάδες των ανθρώπων, που έχουν χάραγμα στην καρδιά τους την ιδέα του ΗΡΑΚΛΗ και ποθούν να τη βλέπουν στα ψηλά, όπως της αξίζει.

Απευθύνουμε, λοιπόν, ανοικτό κάλεσμα σε όλον τον «κυανόλευκο» λαό, να σταθεί αρωγός στη νέα προσπάθεια, που καταβάλλεται και να συμβάλλει στην ουσιαστική αναγέννηση της ομάδας, μέσα από την αγορά εισιτηρίων για τους υπολειπόμενους εντός έδρας αγώνες και μέσα από την παράλληλη παρουσία του, με μαζικό τρόπο, στην κερκίδα του Καυτανζογλείου. Η οικονομική συνεισφορά της ευρείας μάζας των Ηρακλειδέων είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη, ανάγκη αδήριτη στον δρόμο της επανόδου του ΗΡΑΚΛΗ μας στο φυσικό χώρο του. Η συμμετοχή του κόσμου, μέσω της αγοράς εισιτηρίων, αποτελεί καίριο μέσο επιτυχίας σε αυτό, που επιχειρούμε, καθώς, χωρίς αυτήν προϋπόθεση και παρά τις δικές μας προθέσεις, δεν θα προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που αφορά στο να «βγει» η χρονιά σε οικονομικό επίπεδο.

Όλοι, λοιπόν, στο γήπεδο, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Δευτέρας 10 Μαρτίου, στις 18:00, με αντίπαλο τον Απόλλωνα 1926.

Αγοράζω εισιτήριο, στηρίζω οικονομικά τον ΗΡΑΚΛΗ, βοηθώ ενεργά την προσπάθεια της ανόδου.

Όλοι κοντά, όλοι μαζί συνεισφέρουμε, όλοι μαζί μπορούμε…

«ΗΜΙΘΕΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ».

Παραδόθηκαν τα χρήματα για τη μικρή Μαριλένα

Η ΠΑΕ Ηρακλής έκανε γνωστό ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τη μικρή Μαριλένα παραδόθηκαν στην οικογένειά της:

«Τα χρήματα, που συγκεντρώθηκαν για τη Μαριλένα από τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, από τους φίλους της ομάδας στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Τύρναβο, αλλά και από το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κυανολεύκων», έχουν ήδη παραδοθεί στην οικογένεια της μικρής.

Όλοι στην οικογένεια του Ημίθεου εκφράζουν τις θερμότερες ευχές τους στη Μαριλένα και στους οικείους της να βγουν από την μεγάλη και εξαιρετικά δυσάρεστη περιπέτεια, που βιώνουν, και η μικρούλα να αναρρώσει πλήρως. Η μεγάλη αθλητική οικογένεια του Συλλόγου μας ήταν, είναι και θα παραμείνει στο πλευρό τους, μέχρι τη τελική νίκη, μέχρι η ζωή και το παιδικό χαμόγελο να επικρατήσουν ολοκληρωτικά».

Σε ό,τι αφορά στην αναδιοργάνωση της ΠΑΕ στον τομέα της επικοινωνίας, ανακοινώθηκε:

«Χαρίλαος Χαρίτων: Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου

Αρμοδιότητες: Καθημερινό ρεπορτάζ Ηρακλή, επαφή με ρεπόρτερ, συγγραφή κειμένων, δελτίων Τύπου, ανακοινώσεων κτλ.

Θοδωρής Παπαδόπουλος: Υπεύθυνος Επικοινωνίας, social media

Αρμοδιότητες: Επιμέλεια μέσων κοινωνικής δικτύωσης της ΠΑΕ, ενημέρωση site www.fciraklis.gr, ανάπτυξη του brand της ομάδας με επίκεντρο τα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας, καθήκοντα διοργάνωσης εντός έδρας αγώνων σε σχέση με τα ΜΜΕ».

 

Last modified onΣάββατο, 08 Μάρτιος 2014 16:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep