Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα δουλέψω σκληρά»

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τον Αιγινιακό και το όνειρό του με τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός αμυντικός παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Αιγινιακό και με δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Δικεφάλου του Βορρά τόνισε ότι θα δουλέψει σκληρά για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και για να επιστρέψει πιο δυνατός και ώριμος στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης:

«Θεώρησα σωστό για την εξέλιξή μου, μετά από κουβέντα που είχα με τον προπονητή μου, να αγωνιστώ ως δανεικός σε μια ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου. Είμαι σε μια φάση της καριέρας μου που χρειάζομαι παραστάσεις και αγώνες. Επέλεξα την ομάδα του Αιγινιακού για συγκεκριμένους λόγους. Πρώτα από όλα η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας και κυρίως του τεχνικού διευθυντή κ. Βλάχου, με έκανε να αισθανθώ σημαντικός για το πλάνο τους. Επίσης, οι στόχοι πρωταθλητισμού και το οικείο περιβάλλον με έκαναν να δεχτώ την πρόταση του Αιγινιακού.

Θα δουλέψω σκληρά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη, αλλά και για να επιστρέψω πιο δυνατός και πιο ώριμος στον ΠΑΟΚ, η καθιέρωση στον οποίον παραμένει το μεγάλο μου όνειρο».

Last modified onΤρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 11:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep