Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πακέτο» Καρλάο, Κωνσταντινίδης

Ο Αιγινιακός ανακοίνωσε την απόκτηση των Καρλάο και Κωνσταντινίδη, παρελθόν Καρακατσάνης-Πλατάκης.

Στόχος που μπορεί να επιτευχθεί είναι για τον Αιγινιακό η είσοδος στα πλέι οφ και γι' αυτό η διοίκηση της ομάδας της Πιερίας κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχυθεί όσο καλύτερα γίνεται. Στο πλαίσιο αυτό αποκτήθηκε τόσο ο Βραζιλιάνος αμυντικός Κάρλος Καρλάο, όσο και ο δεξιός μπακ Δημήτρης Κωνσταντινίδης.
Η ΠΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία της με τους δύο ποδοσφαιριστές: «Η ΠΑΕ Αιγινιακός ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη και του Κάρλος Καρλάο. Ο Δ.Κων/νίδης γεννήθηκε στις 2/6/1994, έρχεται με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ για έξι μήνες και αγωνίζεται σαν δεξί μπακ. Ο Κ.Καρλάο προέρχεται από την Βραζιλία, γεννήθηκε στις 6/6/1990 κι αναμένεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας».
Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η λύση της συνεργασίας με τους Πλάτωνα Καρακατσάνη και Μάνθο Πλατάκη: «Η ΠΑΕ Αιγινιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους Πλάτων Καρακατσάνη και Μάνθο Πλατάκη. Η διοίκηση τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα τους». Ο 29χρονος επιθετικός Καρακατσάνης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ, ενώ ο Πλατάκης στα Μουδανιά.

Last modified onΔευτέρα, 27 Ιανουάριος 2014 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep