Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μόνος δεν μπορώ...»

Ο Σίμος Παπαδημητρίου έκανε έκκληση για βοήθεια.

Με τοποθέτησή του στο amfissaface ο Σίμος Παπαδημητρίου επεσήμανε ότι μόνος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος στον Φωκικό. Ότι ναι μεν μπορεί να επιλύσει ορισμένα προβλήματα, αλλά όχι και να ανεβάσει μόνος την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Αρχικά ανέφερε: «Πρέπει να αντιμετωπίσω το σωρό των προβλημάτων που έχει μπροστά της η ομάδα. Και το κυριότερο είναι οι αδειοδοτήσεις για τη συμμετοχή στα play-off και την άνοδο στη Super League. Oι απαιτήσεις είναι τεράστιες για μια ομάδα με την πεπερασμένη δυναμική του Φωκικού και οι προθεσμίες αλλεπάλληλες. Το οικονομικό κόστος είναι τεράστιο και αντιλαμβάνεστε τι ρίσκο καλούμαστε να πάρουμε αν εμείς έχουμε το φάκελο πλήρη, αλλά δε βγούμε στα play off. Αυτό το βάρος καλούμαι να το πάρω μόνος μου, καθώς δεν έχω αρωγή και υλική στήριξη από πουθενά. Οι δεσμεύσεις, τις οποίες χειροκροτήσαμε όλοι στην τελευταία συνέλευση, δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. Ο απλός κόσμος δεν μπορεί να συνεισφέρει ουσιαστικά άλλο. 'Ολοι αυτοί που μπορούν είναι εξαφανισμένοι και ο κόσμος περιμένει από τον Παπαδημητρίου να βγάλει την ομάδα Ά Εθνική μόνος του. Κι εγώ δηλώνω ότι δεν μπορώ μόνος μου. Μπορώ να επιλύσω κάποια προβλήματα, αλλά μέχρι ενός σημείου. Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα και τις δυνατότητες που έχει να μπει στην τετράδα. Όταν το έλεγα το καλοκαίρι, οι περισσότεροι με απαξίωναν. Τώρα το έχουν καταλάβει όλοι. Έχουμε τις δυνατότητες να παίξουμε στα μπαράζ ανόδου. Αλλά πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα, τη στιγμή που δεν υπάρχει στήριξη από κανέναν».
Για το θέμα των μεταγραφών είπε: «Κατ αρχάς είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ και το αγωνιστικό τμήμα. Εγώ έχω την πρόθεση να ενισχύσω την ομάδα από Δευτέρα με 3 παίκτες που πραγματικά θα κάνουν τη διαφορά και θα ενισχύσουν δραστικά τις πιθανότητες της ομάδας για την επίτευξη του στόχου. Για μεταγραφές πραγματικά καλές και όχι του συρμού, για να έχουμε να λέμε ότι δήθεν κάναμε μεταγραφές. Χρονικά περιθώρια έχουμε, δεν με αγχώνει αυτό. Αλλά, το ξαναλέω: Δεν μπορώ μόνος μου και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Ιανουάριος 2014 22:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep