Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κανείς δεν μας σταματά»

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι μίλησε για την «αναγέννηση» του Ηρακλή.

Ο επιθετικός του Γηραιού, Μπέντζαμιν Ονουάτσι που ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη (3-1) σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, μίλησε στον Arena Fm και τόνισε ότι μόνο το οικονομικό μπορεί να σταματήσει τον Ηρακλή.

Αναλυτικά ο Ονουάτσι δήλωσε:

Για την κατάσταση στον Ηρακλή: «Αυτή τη στιγμή είμαστε ευχαριστημένοι και όλα πάνε καλά. Δείχνουμε ποιότητα από αγώνα σε αγώνα και πως δεν είμαστε «πεθαμένοι» όπως όλοι νόμιζαν».

Για την αλλαγή στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας: «Τα κάναμε όλα από την αρχή. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια με τον καινούριο προπονητή και άλλαξαν τα πάντα. Παλεύουμε όλοι μαζί για την ομάδα και κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια ως σύνολο».

Για το προσεχές παιχνίδι με τη Ζάκυνθο: «Η Ζάκυνθος είναι μια δύσκολη ομάδα στην έδρα της, αλλά έχουμε μια καλή ομάδα και θα πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο:«Δε το σκεφτόμαστε το παιχνίδι αυτό. Πρέπει να τελειώσει ο πρώτος γύρος να ξεκουραστούμε και στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι του κυπέλλου».

Για το οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα: «Έτσι όπως είναι η ομάδα δε βλέπω ποιος μπορεί να μας σταματήσει. Το μόνο που μπορεί να μας σταματήσει είναι το οικονομικό και από όσο ξέρω ο πρόεδρος προσπαθεί να το λύσει».

Για την ανάγκη στήριξης από τον κόσμο: «Για να πω την αλήθεια ήμουν απογοητευμένος από τα αποτελέσματα. Πρώτη φορά έρχονταν φίλαθλοι στα αποδυτήρια και ζητούσαν εξηγήσεις. Τώρα όμως η ομάδα πάει πολύ καλά και πρέπει να έρχονται όλοι και να μας στηρίζουν. Αν μας βοηθούν οι φίλαθλοι μπορούμε να βάζουμε και πέντε η έξι γκολ αρκεί να είναι όλοι στο πλευρό μας».

Last modified onΔευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2013 15:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep