Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μόνο τρεις βαθμοί»

Ο Γκιγέρμο Όγιος μοίρασε μπράβο, αλλά είχε και παράπονα. Τι είπε για την ενίσχυση.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γκιγέρμο Όγιος είπε μετά τη νίκη (3-1) σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας:

«Αξίζει το κόπο να συγχαρώ τους παίκτες το τιμ και την διοίκηση και φυσικά τον κόσμο μας. Είπαμε θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Καθένα είναι διαφορετικό. Ο αντίπαλος δουλεύει και αυτός και εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Το σημαντικό για εμάς είναι οι νίκες και οι βαθμοί. Επίσης κερδίζουμε στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Βγήκαμε καλά στο γήπεδο. Ψάξαμε το αποτέλεσμα.

Είχαμε την κατοχή από πολλές πλευρές του γηπέδου. Προσπαθήσαμε να έχουμε ορθολογική ανάπτυξη. Πιστεύω ό,τι ήταν μία εξέλιξη που υπάρχει από προηγούμενα παιχνίδια. Κοιτάμε να διορθώνουμε τα λάθη μας. Φάγαμε γκολ από λάθος εκτέλεση πλαγίου δικού μας. Επίσης δεν ανταποκριθήκαμε στην αντεπίθεση του αντιπάλου. Το γκολ της Καρδίτσας ήταν χτύπημα στο δικό μας ηθικό. Είχαμε όμως χρόνο. Είχαμε 45΄αγώνα. Ηταν φυσιολογικό να έχει πέσει η αυτοεκτιμήσή μας. Υποφέραμε για να συνέλθουμε. Μέχρι να πάρουμε το βάρος του παιχνιδιού στις πλάτες μας. Τους είπα να μην παραιτηθούν από τις δυνάμεις τους. Να τα δώσουνε όλα.

Σήμερα μας ευνοούν οι συνθήκες. Πριν ένα μήνα όλα ήταν διαφορετικά. Είχα πει όμως. Μόνο με δουλειά θα τα καταφέρουμε. Συνεχίζουμε. Είναι απλά τρεις βαθμοί και τίποτα άλλο».

Για την ενίσχυση είπε: «Πριν μιλήσουμε για μεταγραφές. Το σημαντικό είναι να επιλύσουμε τα προβλήματα με τα παιδιά που έχουμε στο ρόστερ.

Από κει και πέρα θα δούμε πώς θα μπορέσουμε να κινηθούμε. Οι καταστάσεις δεν ευνοούν για να πούμε κάτι. Αυτό που θέλω είναι να εστιάσουν οι ποδοσφαιριστές μου στο επόμενο παιχνίδι. Και περιμένουμε να έρθει βελτίωση σε ό,τι αφορά τα οικονομικά της ομάδας».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΚυριακή, 15 Δεκέμβριος 2013 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep