Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μην αδικείτε τους παίκτες»

Ο τεχνικός του Τυρνάβου, Άγγελος Διγκόζης, σήκωσε και πάλι ασπίδα προστασίας στους παίκτες του.

Ο Διγκόζης υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του και μετά την ήττα από τη Ζάκυνθο την περασμένη αγωνιστική και το έπραξε και σήμερα (1/12) μετά το εντός έδρας τρίποντο επί της Καβάλας. Παράλληλα, αφιέρωσε τη νίκη στον πρόεδρο του συλλόγου, Βασίλη Μπρέζα.

Ο Άγγελος Διγκόζης σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου:

«Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι με την Καβάλα θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, διότι η αλλαγή προπονητή φέρνει θετικά πράγματα σε μια ομάδα. Νομίζω, όμως, ότι από το πρώτο λεπτό δείξαμε διάθεση, πίστη και ότι θέλαμε πολύ τους βαθμούς της νίκης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ δύσκολη νίκη που κάναμε και να τους πω ένα μεγάλο μπράβο που είχαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το παιχνίδι. Προερχόμασταν από μία ήττα που κάποιοι από εμάς, συμπεριλαμβανομένου και εμού) χαρακτηριστήκαμε ότι πάμε εκτός έδρας και δεν παλεύουμε τα παιχνίδια και είμαι πολύ τσατισμένος για αυτό. Διότι αν δείτε παίξαμε αντίπαλοι με ομάδες που διεκδικούν την άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκ. Θέλω να σας παρακαλέσω και τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους να μην αδικείτε τους παίκτες. Στη Ζάκυνθο κάναμε τρία λάθη και δεχθήκαμε τρία γκολ. αλλά επειδή δεν ήταν κανείς εκεί δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε ένα 3-0. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε αποκλειστικά στον πρόεδρο γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μας και ο οποίος παρά τις ήττες με στήριξε και ψυχολογικά. Τον ευχαριστώ πολύ για αυτό. Συγχαρητήρια στην Καβάλα. Η εικόνα της σήμερα ήταν εντελώς διαφορετική και έπαιξε πολύ καλά. Μένουμε εδώ. Κερδίσαμε αυτό το ματς, πανηγυρίζουμε μέχρι αύριο το μεσημέρι και στη συνέχεια στρέφουμε την προσοχή μας στο πολύ δύσκολο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο με τον Γάζωρο, που επίσης έχει στόχο την παραμονή. Είναι πολύ ευχάριστο ότι απέχουμε εννέα βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού».

-Που αποδίδεται το γεγονός ότι ο Τύρναβος δεν μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας;

«Βάσει εικόνας και αγωνιστικής παρουσίας στην Κέρκυρα και στη Νίκη Βόλου, αφήνω έξω το ματς με τη Ζάκυνθο, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλό αν ήμασταν πιο προσεκτικοί».

-Που πιστεύεται ότι οφείλεται η αλλαγή της εικόνας της ομάδας σήμερα σε σχέση με το παιχνίδι στη Ζάκυνθο;

«Η εικόνα της ομάδας για μένα δεν άλλαξε. Γιατί και στη Ζάκυνθο παίξαμε όπως σήμερα. Αλλά μάλλον οι συνάδελφοί σας δεν καλύψανε 100% το παιχνίδι και τις ευκαιρίες που χαθήκανε. Είχα πει ότι την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Πληρώσαμε τα λάθη μας και δεν μας έκανε και η μπάλα τα χατίρια. Πάντως η εικόνα της ομάδας ήταν ίδια».

-Σήμερα είδαμε τον Σκούπρα να παίξει αριστερό μπακ που δεν είναι η φυσική του θέση. Δεν μπορούσε να παίξει άλλος παίκτης σε αυτή τη θέση;

«Υπήρχε ο Αντώνης Πούτας. Απλά σήμερα η 11αδα καταρτίστηκε λόγω των καιρικών συνθηκών και της σωματοδομής των αντιπάλων. Ο Πούτας έπαιξε την περασμένη Κυριακή και έμεινα πολύ ευχαριστημένος».

Ο Σάκης Τέλλος είπε: «Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου διότι μέσα σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο πετύχαμε μια τεράστια νίκη. Και την χαρακτηρίζω έτσι διότι για δικούς μας λόγους έχει μεγάλη σημασία. Δυστυχώς οι παίκτες δεν είναι μηχανές και κάνουν λάθη με αποτέλεσμα να τα πληρώσουμε στη Ζάκυνθο. Σήμερα ήμασταν πιο αποφασιστικοί, δεν είχαμε πολλές κακές στιγμές και πήραμε τη νίκη. Θέλω και εγώ να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον πρόεδρο που είναι κοντά μας κάθε στιγμή».

Πηγή: sportlarissa.gr

Last modified onΚυριακή, 01 Δεκέμβριος 2013 21:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep