Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μόνος απών ο Κουρτεσιώτης

Ο Άγγελος Διγκόζης πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Σελίδα καλείται να γυρίσει την Κυριακή (01/12) ο Τύρναβος και να επικρατήσει της Καβάλας στο Αλκαζάρ, διασκεδάζοντας έτσι τις εντυπώσεις της βαριάς ήττας (3-0) από τη Ζάκυνθο. Μοναδική απουσία για τους Θεσσαλούς είναι ο τραυματίας, Κώστας Κουρτεσιώτης, με τον τεχνικό, Άγγελο Διγκόζη να παίρνει στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι πέντε θα «κοπούν» πριν τη σέντρα.

Η αποστολή: Πρίφτης, Καραναστάσης, Ευαγγέλου, Αντρέ, Ντε Πάουλα, Μπάρος, Βανγκέλι, Γεωργίου, Αντωνόπουλος, Ζυγκερίδης, Χ. Καραγιάννης, Η. Καραγιάννης, Μάγγος, Ντάλλας, Ντατίδης, Πούτας, Σαχινίδης, Σιάτρας, Σκούπρας, Τέλλος, Όμο, Τσούκαλος, Γκαλίτσιος.

Για το ματς με τον ΑΟΚ ο Διγκόζης δήλωσε: «Είναι ακόμη ενα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι σε ενα αντίπαλο που θα ψάξει τον βαθμό η τους βαθμούς για να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση. Εμείς μετά την κακή παρένθεση του αγώνα με την Ζάκυνθο που ήταν ενα μάθημα για όλους μας,θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς για να είμαστε οσο το συντομότερο δυνατόν πιο κοντά στον στόχο μας.Καλώ τον κόσμο να έρθει στο στάδιο Αλκαζάρ και να βοηθήσει την ομάδα στην δύσκολη αποστολή που έχει απέναντι στην ομάδα της Καβάλας."

Last modified onΣάββατο, 30 Νοέμβριος 2013 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep