Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Go Zakynthos»

Οι Ιταλοί επενδυτές στη Ζάκυνθο με ανακοίνωση έστειλαν μήνυμα ενότητας εν όψει της συνέχειας.

Ευφορία επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου μετά την ευρεία νίκη (3-0) επί του Τυρνάβου και το νικηφόρο σερί στο νησί.

Οι Ιταλοί επενδυτές θέλησαν μέσω ανακοίνωσης να στείλουν μήνυμα ενότητας. Μέσω αυτής τονίζεται ότι η Ζάκυνθος πρέπει να γίνει ένα από τα top club, ενώ γίνεται αναφορά και στο μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας που πρέπει να ανοίξει.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ζάκυνθος πρέπει να γίνει ένα από τα Top Club.

Μετά τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, είναι πλέον εμφανής η ποιότητα της δουλειάς που γίνεται κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού pre-season. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είμαστε πεπεισμένοι ότι η ΠΑΕ Ζάκυνθος μπορεί και πρέπει να γίνει ένα από τα Top Club, και πρέπει να αποσκοπεί στην παραμονή στην Football League.

Πρέπει να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Γούναρη για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο, το μετοχικό κεφάλαιο πρέπει να ανοίξει και η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στο νησί και τους οπαδούς της, επειδή η ΠΑΕ Ζάκυνθος ανήκει στο νησί και τους οπαδούς της .

Τώρα είναι η ώρα να δουλέψουμε όλοι μαζί σε ένα επαγγελματικό επίπεδο, πρέπει να συνδυάσουμε την αγάπη του κ. Γούναρη και του κ. Κούρτη για αυτή την ομάδα στην τεχνογνωσία και την εμπειρία μας , επικαλούμενος την βοήθεια των επενδυτών , των θεσμών , του δημάρχου και όλων των οπαδών αυτής της ένδοξης ομάδας με σκοπό να έχουν το καλύτερο δυνατόν μέλλον .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πάει στο προσωπικό : Gianluca Colonello , Paolo Foti , Paride Lalli και σε όλους τους παίκτες για την αφοσίωση και την εξαιρετική δουλειά μέχρι τώρα .

Αυτή είναι μόνο η αρχή ,

Go Zakynthos!

Carlos Leonardo Pizzi , Ισαάκ Κανακίδης , Omar Hakim».

Last modified onΔευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 11:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep