Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Ο τεχνικός της Ζακύνθου, Τζιανλούκα Κολονέλο, δήλωσε υπερήφανος γαι τους παίκτες του.

Οι νησιώτες επικράτησαν 3-0 του Τυρνάβου και ο Κολονέλο μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του. Αφού τους εκθείασε, υποστήριξε ότι κάθε νίκη για τη Ζάκυνθο είναι «χρυσάφι».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζιανλούκα Κολονέλο:

«Ήταν μία πολύ όμορφη νίκη. Έτσι ακριβώς είχαμε προετοιμάσει το παιχνίδι. Οι παίκτες μου ακολούθησαν τις οδηγίες μου. Μεγάλη τύχη για μένα που έχω ένα καλό γκρουπ παικτών, που σιγά-σιγά αναπτύσσεται και δείχνει τις δυνατότητές του. Είμαι πολύ περήφανος γι αυτούς. Κάθε νίκη για μας και την προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή, είναι χρυσάφι. Πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί που ήρθαν μετά από νίκη μέσα στην Δράμα. Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παίξαμε με μυαλό και καρδιά».

Ο Αλέξανδρος Μπίρης είπε: ««Κάναμε μία σημαντική νίκη, η οποία είναι η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι πλέον παίζουμε ως ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου. Πρέπει να ήμαστε προσγειωμένοι και να μην πάρουμε αέρα. Νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή. Σε ότι αφορά το ματς, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους και παίζοντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο, πήραμε την πολύτιμη νίκη. Καλή συνέχεια στον Τύρναβο».

Πηγή: zantesport.gr

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 21:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep