Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μένουν όσοι έχουν αρχ...»

Ο Γκιγέρμο Όγιος δεν μπορούσε να γίνει πιο ξεκάθαρος...

Μήνυμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας έστειλε στην προπόνηση της Τετάρτης (06/11) ο Γκιγέρμο Όγιος. Ο Αργεντινός προπονητής άφησε άφωνους τους «κυανόλευκους» όταν τους είπε: «Όποιος έχει αρχ... συνεχίζει» και στην ομιλία του τόνισε:

«Είμαι εδώ για εσάς. Πρώτος θα βγω μπροστά να σας υπερασπιστώ όπου και αν χρειαστεί. Εσείς όμως πρέπει να βγάλετε πάθος. Να «ματώσετε» την φανέλα που φοράτε. Δεν είναι δυνατόν να βλέπω παίκτες απαθείς μέσα στο γήπεδο. Να μην βγάζουν ποδοσφαιρικό εγωισμό.

Σήμερα εδώ θα ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Όποιος έχει αρχ.... συνεχίζει. Ερχεται κάνει προπόνηση και γίνεται ένα με τον σύλλογο. Οσοι δεν μπορούν ή δεν αντέχουν την πίεση να φύγουν. Δεν τους θέλουμε. Ήρθα σε μία δύσκολα χρονική στιγμή για την ομάδα και καταλαβαίνω ό,τι υπάρχει πίεση, μία πίεση που μεγαλώνει από το κακό ξεκίνημα. Θα κάνουμε νέα αρχή.

Τώρα ξεκινούν τα πάντα για εμάς. Ηρθαν στην Μίκρα οι οπαδοί μας. Εχω να σας πω ότι αυτό δεν ήταν τίποτα. Εγώ όταν ήμουν στην Αργεντινή έμπαιναν μέσα με πιστόλια και μας σημάδευαν. Εχουν δίκιο να είναι δυσαρεστημένοι. Όμως όλοι μαζί, με δουλειά και πάθος θα αλλάξουμε την εικόνα θα κάνουμε τον Ηρακλή πρωταγωνιστή».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΤετάρτη, 06 Νοέμβριος 2013 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep