Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εννέα αγωνιστικές, μία Κυριακή!

Η ποδοσφαιρική Κυριακή είναι άγνωστη στον Ηρακλή.

Ο Ηρακλής συνήθισε πλέον να αγωνίζεται τις Δευτέρες. Η ποδοσφαιρική Κυριακή είναι κάτι αγνωστο για τους Θεσσαλονικείς και όπως ήταν επόμενο υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός, που εκφράστηκε στον Σπύρο Καλογιάννη μέσω του προέδρου της ΠΑΕ, Θοδωρή Παπαδόπουλου.

Ο Γηραιός εχει αγωνιστεί Κυριακή μόνο την 4η αγωνιστική, ενώ τρία ματς έχει δώσει Δευτέρα, ένα Σάββατο και ένα Παρασκευή! Βάσει του προγραμμάτος που ανακοινώθηκε, μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» θα παίξουν Δευτέρα και στα τρία προσεχή παιχνίδια!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «bluearena.gr», ο Παπαδόπουλος επικοινώνησε με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής και του ζήτησε το λόγο για τον οποίο δεν ορίζονται αγώνες του Ηρακλή την Κυριακή. Ο Καλογιάννης του απάντησε ότι: «Ο Ηρακλής είναι το μεγάλο καράβι της κατηγορίας και αυτό θέλει να αξιοποιήσει το κανάλι».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ του απάντησε: «Αφού παραδέχεσαι και εσύ ότι είμαστε το μεγάλο καράβι, απαιτούμε να μας συμπεριφέρεστε κατ' αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι δυνατόν να προσφέρουμε τηλεθέαση και να παίρνουμε τα ίδια χρήματα με άλλες ομάδες. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε η πρώτη ομάδα σε κίτρινες και κόκκινες και άλλες ομάδες να τις χαϊδεύουν οι διαιτητές». Ο Καλογιάννης από την πλευρά του δεσμέυτηκε να δε το θέμα των ορισμών, ενώ του μετέφερε ότι το παιχνίδι με την Κέρκυρα ορίστηκε Δευτέρα μετά από εντολή της αστυνομίας και εξαιτίας του αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης.

Last modified onΤετάρτη, 06 Νοέμβριος 2013 15:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep