Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Μόνο στην Ελλάδα»

Την αντίθεσή του σε πρωτάθλημα δύο ομίλων εξέφρασε εκ νέου ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σίνισα Γκόγκιτς φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 και αναφέρθηκε στη νίκη (1-0) επί της Skoda Ξάνθης και στο πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι είναι αντίθετος με τη διεξαγωγή του σε δύο ομίλους.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί ο Ηρακλής να πάρει την άνοδο: «Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Ξεκινήσαμε από την Γ' δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλές μεταγραφές, όμως είχαμε χρόνο, δουλέψαμε καλά και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Κάποιοι παίκτες έφυγαν που δεν ήθελα, κάποιοι που ήθελα δεν ήρθαν, αλλά με τα οικονομικά μας πήραμε ό,τι μπορούσαμε. Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Θέλω να έχουμε ομάδα μέσα στα αποδυτήρια, έξω από τα αποδυτήρια».

Για τη νίκη επί της Ξάνθης στο Κύπελλο: «Η Ξάνθη είναι πιο έτοιμη από μας, πιο έμπειρη και να μην ξεχνάμε ότι είχε παίξει και στην Ευρώπη και ξεκίνησε προετοιμασία πολύ πιο νωρίς. Ήταν ψυχολογικό αβαντάζ για μας και για τους παίκτες να καταλάβουν την αξία τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος».

Για το πρωτάθλημα: «Στην Ελλάδα όλα γίνονται... Δεν μπορώ να το καταλάβω. Είμαστε αρχή Οκτώβρη και ξεκινάμε τώρα... Πέρυσι ήταν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Ήταν και δύσκολο και παίζαμε ανά τρεις μέρες. Φέτος δυστυχώς κάνανε δυο όμιλους... Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθούμε για τον στόχο που έχουμε θέσει από την πρώτη μέρα και δεν είναι άλλος από την άνοδο. Εχει ομάδες με μεγάλη ιστορία και στο Βόρειο και στο Νότιο όμιλο. Δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα».

Για τον Εργοτέλη: «Εκανε καλές και ποιοτικές μεταγραφές. Παίζει βέβαια διαφορετικό στυλ παιχνιδιού μ' αυτό που έπαιζα εγώ. Έχει πάρει καλά αποτελέσματα και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν».

Για τον Σέποβιτς: «Δεν τον ξέρω καλά. Μόνο από πληροφορίες δεν τον έχω δει για να τον κρίνω. Ξέρω πολύ καλά τον πατέρα του έχουμε παίξει αντίπαλοι. Και τα δυο του αδέρφια έπαιζαν μπάλα. Πήγε στην Παρτιζάν, το πράγμα πήγε να στραβώσει, ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα, ξεκίνησε καλά και του εύχομαι την καλύτερη συνέχεια. Έχει καλές κινήσεις, καλές επαφές, καλό κοντρόλ και πιστεύω ότι μπορεί να κάνει καριέρα».


Last modified onΠαρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2013 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep