Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πουρτουλίδης: «Είχαμε πάθος»

Ο Ηρακλής έβγαλε πάθος κόντρα στην Ξάνθη και για αυτό νίκησε σύμφωνα με τον Νίκο Πουρτουλίδη.

Ο μέσος του «γηραιού» υποστήριξε ότι ο Ηρακλής έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι της ακριτικής ομάδας και τόνισε ότι αυτός και οι παίκτες του θέλουν την πρόκριση στην επόμενη φάση για να την αφιερώσουν στον κόσμο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ματς πρωταθλήματος με την Καβάλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Πουρτουλίδης στη NOVA:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, έγιναν φάσεις και από τις δύο ομάδες. Θα μπορούσαν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Εμείς βγάλαμε πάθος, ενέργεια και είχαμε δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό το παιχνίδι κάτι που φάνηκε και στα 90'. Βάλαμε το γκολ και κερδίσαμε και αυτό μετράει».

Για τη ρεβάνς: «Θα πάμε στο δεύτερο παιχνίδι στη Ξάνθη να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Δεν θα είναι εύκολο. Θα τα δώσουμε όλα όμως για να επιστρέψουμε με αυτήν. Θα πρέπει να έχουμε και πάλι πολύ πάθος και φυσικά αν σκοράρουμε τότε θα είμαστε ακόμα πιο κοντά.

Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι πάντως. Το παιχνίδι αυτό είναι σε ένα μήνα και ως τότε θα έχουμε αποκτήσει και εμείς ρυθμό. Για εμάς σήμερα ήταν μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι για την Ξάνθη το δέκατο».

Για το αν έχει προβάδισμα ο Ηρακλής: «Με βάση το σκορ του αγώνα έχουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα. Όχι όμως μεγάλο για να μας εξασφαλίζει. Θέλουμε πολύ την πρόκριση για να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας».

Για το ματς πρωταθλήματος με την Καβάλα: «Ανεξάρτητα από το αν είναι έτοιμη ή όχι η Καβάλα πάντα το πρώτο παιχνίδι και ειδικά εκτός έδρας είναι δύσκολο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά και με νίκη, αυτός είναι ο σκοπός μας».

Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10, που διοργανώνει εκδρομή στην Καβάλα, τονίζοντας ότι η πόλη θα βαφτεί μπλε: «Η ομάδα έκανε την αρχή που έπρεπε στο Καυτανζόγλειο για το κύπελλο και τώρα έχουμε μπροστά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τη Δευτέρα. ΔΕ μας ενδιαφέρει η μέρα φυσικά! Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα! Μπαίνουμε στα πούλμαν να βρεθούμε δίπλα στον ΗΡΑΚΛΗ και να γυρίσουμε με το διπλό!!

Τιμή εκδρομής 10€. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην Αυτόνομη Θύρα 10 στην Αριστοτέλους σήμερα, Παρασκευή, μετά τις 21:00.

ΌΛΟΙ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ!!».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2013 11:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep