Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Τουλάχιστον το χάρηκε!

Ο Φωκικός προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά έχασε με 5-1 από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Κούτσης φόρτωσε την άμυνά του στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά αφού ο Φωκικός δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ, αποφάσισε να περάσει εκτός τον Πολυχρονάκη και να βάλει τον Φράγκο. Γύρισε το σχήμα σε 4-4-2. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και στα 90 λεπτά του αγώνα, με την ομάδα της Άμφισσας ωστόσο να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο όσο περνούσε η ώρα. Ο Γουόρντεν ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και έδωσε πολλές μάχες στο χώρο της επίθεσης. Με την τεχνική του κατάρτιση κράτησε μπάλα, ενώ ήταν αυτός που έβγαλε την καταπληκτική ασίστ στο γκολ του Φράγκου.
Ο Κούτσης χρησιμοποίησε τον Μελίσσα κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά στην άμυνα τον Πεχλιβανόπουλο, κεντρικοί αμυντικοί ήταν οι Άλλα-Σιμονιάν και αριστερό μπακ ο Καλαγκάνης. Σκαρίμπας-Αλβάρεζ οι κεντρικοί μέσοι, δεξιά στη μεσαία γραμμή ο Ράντι, αριστερά ο Φράγκος, ενώ το επιθετικό δίδυμο συνέθεσαν οι Θέος και Γουόρντεν. Έτσι έπαιξε ο Φωκικός μετά την αλλαγή του Πολυχρονάκη.
Γενικά δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς το συγκρότημα του Κούτση επειδή έχασε. Είχε να αντιμετωπίσει έναν ανώτερο αντίπαλο, αλλά όποτε του δόθηκε η ευκαιρία βγήκε μπροστά και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα. Αξιοσημείωτη η παρουσία των οπαδών της ομάδας στο φαληρικό γήπεδο. Κάμπελ (4'), Γιαταμπαρέ (7'), Σέποβιτς (51', 80') και Ολαϊτάν (63') τα γκολ του Ολυμπιακού, είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 ο Φράγκος (56').

Πατήστε ΕΔΩ για τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη της αναμέτρησης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Εντινγκά, Μήτρογλου (46' Σέποβιτς), Χολέμπας, Παπαδόπουλος Αβ., Μετζανί, Κάμπελ (36' Βέργος), Ντομίνγκεζ (46' Ιμπαγάσα), Γιαταμπαρέ, Ολαϊτάν.
ΦΩΚΙΚΟΣ (Κούτσης): Μελίσσας, Πεχλιβανόπουλος, Άλλα, Ράντι (84' Γεωργουσόπουλος), Σκαρίμπας, Γουόρντεν (87' Τζέκος), Θέος, Σιμονιάν, Αλβάρεζ, Πολυχρονάκης (16' Φράγκος), Καλαγκάνης.

Last modified onΤετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2013 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep